Український Монреаль
-
🧑💻Запрошуємо на вебінар українською мовою на тему: "Заявка на постійне проживання у провінціі Квебек через програму PEQ" 🔸Після змін, нещодавно оприлюднених 23 листопада 2023 року Міністерством імміграції Квебеку щодо Квебекської програми досвіду (PEQ), ми запрошуємо вас приєднатися до нашого вебінару. Під час цієї сесії ми розглянемо процес отримання постійного місця проживання в Канаді через провінцію Квебек, з особливим наголосом на отриманні постійного місця проживання через PEQ. Крім того, частину сесії ми присвятимо відповідям на ваші запитання. Реєстрація на вебінар за посиланням: 📍www.eventbrite.ca/e/demande-de-la-residence-permanente-du-qc-a-travers-du-programme-peq-tickets-876702820737?aff=oddtdtcreator
-
Ну у белл в моєму тарифі він працює навіть але з лімітом по швидкості. Але в дешевих тарифах завжди пей за реюз
-
В мене в чатрі просто інтернет переставав працювати Дякувати йому😂
-
Це не контракт, а пост пей, і такі умови часто. Я знаючи такі приколи місцеві взяв собі тариф вірджин не за 35$ на 50 ГБ а 39$ за 60 Гб та неоплачуваним безлімітом далі. Бо цих 4$ коштує "страховка" для мене щоб потім не переплачувати 100$)) Але я не уявляю навіть як витратити 50 ГБ
-
amo esta isla!
-
Яка ціна тарифу?
-
Привіт, дівчата! 🙂 Коли ви йшли від червоного хреста до метро вас не ловив якийсь мужичок француз і не намагався познайомитись? 🙀
-
60 Гб 5G в класній компанії на 4$ всього дорожче мені більше до вподоби
-
Пропускаєте цей пункт
-
Якщо ви реєструєтеся вперше, цього номера у вас нема