Український Монреаль
-
Здається кімната на 1 людину за 500$ в Сан-Жеромі. Все включено. Деталі в приват.
-
Там написано скільки має бути 10 цифр.
-
Потрібні послуги перекладача в Монреалі Напишіть в особисті будь ласка
-
Вітаю. Намагалась зареєструватись на курси французької мови. Там треба обов'язково вказати номер домашнього телефону, номер мобільного не проходить. Як вийти з цієї ситуації?
-
Подивіться формат в прикладі Щось типу (123) 456-7890
-
На якій висоті стеля? Це напівпідвал (basement)?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи є в когось знайомий бухгалтер щоб розрахувати податки?
-
вони не просто там "сидять".. думаю, вони величезну користь Америці приносять..
-
Звісно ж. І Америці і собі, і Ізраїлю. Я думаю дуже корисний приклад для української діаспори.
-
Перекладала тільки drive license, допомагала консультант з інтеграції. В неї був контакт, дуже дешево. Все інше, перекладала ще в Україні.
-
Не найгірший варіант для людини без грошей. Saint-Jerome в зоні C щодо транспорту, 45-60 хвилин потягом до Монреалю. Mають багато компаній в тому регіоні на північ від Монреалю.
-
Підкажіть будь ласка, якщо я все здаю крім флюорографії ,то як це зараховується в IRCC
-
Вам повинні зробити перенос рентгену на пізніше. Рентгену, но не самого тесту. Ось ця форма: www.canada.ca/content/dam/ircc/images/corporate/publications-manuals/panel-members-handbook/english/imm5733e.pdf