Український Монреаль
-
запаковане так.. макарони, олія.. а овочі.. фрукти? я поки кожного не перемацаю до самого дна, не виберу.. ))))
-
Ваш магазин такі фото гарні робить, що можна і купляти)) А на наш я два тижні дивлюся вже і мені страшно то брати)
-
З мінусів - дебі або кеш на оплату і 10 баксів абонемент але того вартує як на мене. А ще там смачні горіхи,сухофрукти,піти і дещо з морька замороз
-
Ну ти на 70 баксів реально дві торби овочів /фруктів зелені береш
-
Так ми і їздимо)реально дешевше
-
глянув на ціни.. підозріло низькі.. хоч їдь спеціально.. 🤔
-
Коржики як в Грі кальмара
-
ні, віза – це один документ, а WP – це інший документ. якщо у Вас не буде WP оригіналу із собою, то відправлять отримувати новий, а це зміна всіх документів потім. мене тримали в аеропорту, поки чоловік не привіз оригінал WP. я теж подумала головне віза що.
-
Так я показала реальне фото
-
Я теж в самі фрут купляю, сьогодні просто у мого магазину вихідний 🙈. Там салати дешеві 1-2 долари пучок, багато яких на вибір, яблука по 89 центів, картопля за 2 бакси мішок, огірки найдешевші, гриби..
-
Потрібно із собою мати обов’язково , фото не підходить. Дивлячись на якого офіцера попадете)
-
Доброго вечора В вестерн Юніон коли відправляєш в Україну гроші , отримувача треба вказувати ПІБ на український мові , чи це не грає ролі при отримані грошей?
-
А якщо немає закордонного паспорта?
-
Може бути ім’я та прізвище на англійській мові, а людина яка буде отримувати нехай візьме закордонний паспорт
-
Спробуйте ввести ПІБ отримувача кирилицею, якщо пройде то і укр документ підійде.
-
Ага)
-
Мені не страшно. Бамперу тим паче😂у корча є свої плюси😂😂😂
-
Мені там подряпали бампер
-
І спробуй припаркуйся ще😂
-
Вони і є низькі. Але за рахунок опта важкувато обирати продукти. треба зранку приізджати. Але готуватися що там овер багато людей
29 Jan 2023, 07:13
189666/236416
about an hour ago