Український Монреаль
-
І спробуй припаркуйся ще😂
-
Вибачте, а хто буде воювати щоб не було перемовин? Ви поïдете? Чи це пропозицiя для тих кому не пощастило не виïхати?
-
ги розповідаю у Роджерса зразу взяв 3 номери на один аккаунт виходило 128 з таксами за 150 гіг та анлімітед Канада колл якось х.. вони підняли до 152 через підтримку попросив повернути, сказали не можуть переніс 1 номер на Фізз телефонує і пропонує, якщо я переношу (пропозицію він може зробити для тих номерів які я вивів вже, тільки не на Чатр, тому що Чатр це той же Роджерс) й ті 2 номери, я можу їх повернути на протязі 15 днів назад і не платити нічого Фізз (типу пробний період, не сподобалось, такі правила) загалом може зробити 90 баксів без таксів за 3 номери та 50 гіг на кожному, анлімітед Канада колл.
-
У мене фрутері індійський біля дому. А у Волмарті фрукти купую заморожені в йогурт.
-
Сорі, мала на увазі заморожені фрукти щоб робити йогурт вдома. Зручно, бо запаковані, тож з доставкою теж нормально
-
фрукти заморожені в йогурт? я просто заморозку брав.. малина, манго, полуниці, персик
-
Перепрошую, що ви мали на увазі під некультурно))