Український Монреаль
-
Сорі, мала на увазі заморожені фрукти щоб робити йогурт вдома. Зручно, бо запаковані, тож з доставкою теж нормально
-
фрукти заморожені в йогурт? я просто заморозку брав.. малина, манго, полуниці, персик
-
Перепрошую, що ви мали на увазі під некультурно))
-
Там треба поставити пробіл і тире, як в прикладі...
-
Дивлячись за що вам нарахували додаткові 20$ Якщо за якісь міфічні "покращення" та "послуги" яких ви не замовляли(це можна подивитись в додатку), то в мене була подібна ситуація з вірджин, нікуди ходити і лаятись не треба, дзвоніть в службу підтримки перед оплатою рахунку, поясніть ситуацію, що з'явились у останньому рахунку за послуги, якими ви не користались, вони перевірять і якщо ви дійсно нічого не замовляли з додаткових послуг, змінять цифру одразу після дзвінка, сплатите стандарт по тарифу. Хіба що цей дзвінок тривав близько пів години, то ж дивіться по обставинах, чи варто воно вашого часу
-
А за переплату по використаним ГБ в було попередження завчасне і смс і в додатку, то ж можна або купити ці додаткові ГБ за меньше коштів наперед, або обмежити використання мобільного інтернету/змінити тариф, після використання приблизно 2 або 3 додаткових ГБ без дій з мого боку вірджин автоматично заблокував передачу даних пояснюючи це законодавчими вимогами... Так що хз з їх боку все наче норм) не бачу різниці з іншими операторами
-
Ситуація наступна: я дійсно скористався тим трафіком. Але продавчиня на їхній точці казала, що у разі перевищення трафіку мені просто сильно обмежать швидкість передачі данних. До, майже, рівня колишнього GPRS. А про додаткову оплату, та ще й у такому обсязі, нічого не сказала. Я був впевнений, що в мене все у рамках тарифу, бо швидкість не була обмежена, повідомлень ніяких я не отримував, тому й вичерпав на 4% більше трафіку, чим за тарифом. За що отримав рахунок в 168% від тарифного. Якось так.
-
RBC - Apple watch series 9