Український Монреаль
-
Там треба поставити пробіл і тире, як в прикладі...
-
Дивлячись за що вам нарахували додаткові 20$ Якщо за якісь міфічні "покращення" та "послуги" яких ви не замовляли(це можна подивитись в додатку), то в мене була подібна ситуація з вірджин, нікуди ходити і лаятись не треба, дзвоніть в службу підтримки перед оплатою рахунку, поясніть ситуацію, що з'явились у останньому рахунку за послуги, якими ви не користались, вони перевірять і якщо ви дійсно нічого не замовляли з додаткових послуг, змінять цифру одразу після дзвінка, сплатите стандарт по тарифу. Хіба що цей дзвінок тривав близько пів години, то ж дивіться по обставинах, чи варто воно вашого часу
-
А за переплату по використаним ГБ в було попередження завчасне і смс і в додатку, то ж можна або купити ці додаткові ГБ за меньше коштів наперед, або обмежити використання мобільного інтернету/змінити тариф, після використання приблизно 2 або 3 додаткових ГБ без дій з мого боку вірджин автоматично заблокував передачу даних пояснюючи це законодавчими вимогами... Так що хз з їх боку все наче норм) не бачу різниці з іншими операторами
-
Ситуація наступна: я дійсно скористався тим трафіком. Але продавчиня на їхній точці казала, що у разі перевищення трафіку мені просто сильно обмежать швидкість передачі данних. До, майже, рівня колишнього GPRS. А про додаткову оплату, та ще й у такому обсязі, нічого не сказала. Я був впевнений, що в мене все у рамках тарифу, бо швидкість не була обмежена, повідомлень ніяких я не отримував, тому й вичерпав на 4% більше трафіку, чим за тарифом. За що отримав рахунок в 168% від тарифного. Якось так.
-
RBC - Apple watch series 9
-
З Окою промто краще не жартувати. Там б ла колись одна неприємна історія з мертвим копом і стріляниною.
-
А нащо в Оку? Канавек чим не влаштовує?
-
Друзі MOISHA Company запускає EVENT SHOW PRODUCTION. 🇺🇦 Шукаємо українських Артистів! Чому саме ми запускаємо це тут, бо місцевий рівень цієї галузі у Канаді залишає бажати ліпшого. Ми маємо досвід у ШОУ бізнесі більше 15 років у таких країнах як: Україна, Швейцарія, Китай, Франція, Німеччина, Італія, Індонезія. Засновник MOISHA Company Михайло Мітін людина яка виступала для Принцеси Монако, Сімʼї Чарлі Чапліна, трьох президентів та дала більше ніж 2800 шоу по різних країнах світу. Член міжнародної асоціації іллюзіоністів США. Тому будемо раді співпраці Нам потрібні: 1. 🎷 Музиканти - Вокалісти 2. 🎤 Stand Up коміки 3. 🎪 Циркові Артисти 4. 🤹🏻 Артисти оригінального жанру 5. 💃🏻 Хореографи 6. 🎬 Режисери постановники Якщо ви мали закордонний досвід або в Україні у цих сферах напишіть нам: Імʼя Прізвище (псевдонім якщо був) Контакти по яким з вами можна звʼязатися Ваше Місто Ваші відео та фото вашого перформансу Сторінка в інстаграм
-
Так, зараз напишу в особисті