Український Монреаль
-
де саме у фейсбуці? яка сторінка?
-
Сторінка називається Комітет Допомоги Україні м. Монреаль
-
Ось. Там буде тел для замовлень. Або можете замовити через мене тут, в даній групі. Ціна від 20 до 30 дол залежно від ваги, від 450-550 г, доставка за домовленістю.😊 Всі кошти - на ЗСУ.
-
Так, звичайно. Після 17:00. Майте гарний день.
-
Привіт ! Приходьте в Криївку на Боб'єн, Kryivka at Beaubien. Цієї п'ятниці, на жаль, вона зачинена, але загалом по п'ятницях з 19:00 працює. Це - волонтерське кафе. Адреса: 3260, Beaubien Est. Маємо сторінку на фб. Можете увечері подзвонити мені, якщо маєте додаткові запитання 😊 514-746-5159
-
дайте пряме посилання.. бо поки люди будуть гратися з штучним інтелектом мети, у половини з них зникне бажання.. у пошуку знаходиться схожа група Комітет Допомоги УкраїнЦЯМ м. Монреаль.. там теж приблизно 1000 підписників..
-
В обід поставлю оголошення.
-
www.facebook.com/groups/2139925829572085/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
Ну залежить що вих зоч те - контракт чи препей. Треба переносити номер чи ні І тд. Багато факторів
-
Доброго усім дня! Підкажіть як змінити місце проходження практичного іспиту з водіння? Записалась с початку в SAAQ Henri-bourassa, хочу переписатись на Дорваль.
-
Відсінити старий апрйнтмент через сакклік. Зробити новий
-
Дякую!
-
Фінансові звіти у відкритий доступ не викладаються. Звіт перед громадою був на вечорі з нагоди 10-річчя нашої діяльності 10 березня в СУМі. Також викладаємо фото / відео звіти на сторінках Комітету.