Український Монреаль
-
Доброго усім дня! Підкажіть як змінити місце проходження практичного іспиту з водіння? Записалась с початку в SAAQ Henri-bourassa, хочу переписатись на Дорваль.
-
Відсінити старий апрйнтмент через сакклік. Зробити новий
-
Дякую!
-
Фінансові звіти у відкритий доступ не викладаються. Звіт перед громадою був на вечорі з нагоди 10-річчя нашої діяльності 10 березня в СУМі. Також викладаємо фото / відео звіти на сторінках Комітету.
-
www.facebook.com/groups/876646985696769/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
Фінансові у відкритий доступ не викладаються. Звіт перед громадою був на вечорі з нагоди 10-річчя нашої діяльності 10 березня в СУМі. Також викладаємо звіти на сторінках Комітету.
-
Добрий день. Вибачуюсь, але питання до матусь. Може хтось знае магазин ортопедичного дiтячого взуття. Дякую
-
Бо ортопедичне взуття тільки за призначенням показаннями і вимірами
-
Вам призначив ортопед?
-
Простора 6 1/2 Перший поверх + бейсмент (квартира займає 2 поверхи) із заднім двором, розташована в Монреалі (район Mercier-Hochelaga-Maisonneuve), вікна з 3 сторін, квартира відремонтована повністю, у відмінному стані, 3 великі спальні, велика сімейна кімната в бейсменті (можна використовувати як 4-ю спальню) і комора. Побутова техніка: холодильник, плита, пральна машина та сушарка можуть бути включені за додаткову оплату. Паркетна підлога. Тихий. сімейний район, за кілька хвилин ходьби від початкових та середніх шкіл, дитячих садків, парків, велосипедних доріжок, басейну Анні-Пелетье та арени Клеман-Жетте, громадських критих та відкритих басейнів, аптек, продуктових магазинів, автобусних зупинок, зелена лінія метро станція Оноре Богран. Доступно з 1 червня 2024 р. Ідеально для великої родини чи хтось працює віддалено. 2200 $ на місяць Тел 4389927719
-
www.facebook.com/share/p/H3yBqwpN5cHwqgqu/?mibextid=oFDknk
-
Друзі, хто питав про пасочки, оголошення вже є. Замовляйте. 😊
-
Дорогі друзі. Наближається світлий Великдень. А який же Великдень без смачних і запашних пасочок ! Візьміть з собою до святкового кошика спечені дбайливими руками наших господинь рум’яні пасочки. Вартість від 20 до 30 доларів залежно від ваги. Доставка за домовленістю. Замовлення за телефоном – 514-690-5803. Всі виручені кошти, як завжди, будуть спрямовані на гуманітарну допомогу для Захисників України. Щиро вдячні за вашу підтримку. 💙💛
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) ДОСТАВКА ПО БАГАТЬОМ МІСТАМ ЗА АДРЕСОЮ
-
Привіт всім. Люди порадьте нормального стоматолога і бажано того хто займається коронками, рітейнерами, брекетами та всякими такими штуками, того хто дійсно щось робить а не на відє ..... Моя жінка вже була в двох , реально в шоці, не можливо знайти спеціаліста. Можливо хтось стикнувся з даною проблемою і має щось подібне. Треба поставити на місце рітейнер та нормально зробити.😭😭😭