Український Монреаль
-
У мене з 8.30
-
5 місяців
-
Як довго ви чекали на курси? 3-4 місяці?
-
Дякую!!!!!❤️
-
У зв’язку з переїздом передаєм контракт ( діє до 1 червня 2025 року) Оренда 1300$ в місяць. Спальня і велика кухня студія ( можна виділити окрему кімнату для дитини) Комунальні тільки за світло, гаряча вода і підземний паркінг входить в ціну. Поряд дуже багато супермаркетів і різних магазинів, школа 200 метрів, безкоштовний басейн 50 метрів. Дуже лояльний власник. Оренда доступна з 1 травня. 290 Taggart Greenfield Park Залишились питання, дзвоніть або пишіть 2637888800 Олександр
-
😁 А як правильно ця заявка називається?
-
Так, вже знайшла. Я спочатку заповнювала Direct depisit для ревеню Квебек і забула що бачила цей пункт після цього
-
Знайома приїхала по CUAET і хоче отримати PR по українській програмі для родичів канадців. У неї в Квебек діти вже з громадянством Канади. І знайома і її діти мають громадянство України. Чи може вона податися по цієї програмі і на другий день виїхати з Канади на 4 місяця, а потім повернутися? Чи треба податися і бути в Канаді весь час? Дякую!
-
Я так і зробив, після мені подзвонив консультант і сказав що ця програма діяла до 31 липня, а зараз тільки для громадян. Хоч я йому пояснював що багато знайомих отримують таку допомогу і оформлювали її пізніше, ну він мені сказав перевестися у університет і там в фінансовому відділі просити стипендію