Український Монреаль
-
До чого це?
-
Дякую 😊
-
Більшість людей яка «потребує допомоги» не потребує допомоги. Я знаю що найменше 2 родини які продали квартиру/машину, і з рахунком 100к+$ вони оформлюються на усі допомоги. Я знаю що є черга нити про те як погано, але реально потребують допомогу тільки 5-10 відсотків
-
Якщо вам неприємно бути в чаті з великою кількістю тут ‚жебраків‘, попросіть адміна залишить тут тільки людей зі стабільним прибутком на даний час. Не всі приїхали сюди як ви ‚для культурного обміну‘, як ви висловилися якось раніше, і більше всього з Європи, не з України… У людей бувають різні ситуації. Якщо комусь не довелося просити допомоги в Червоного хреста, це не означає, що її ніхто не потребує.
-
Правильно, а про що ще розмовляти, це ж не чат для знайомств.
-
Сюди приïзжали рiзнi групи мiгрантiв, яким частенько давали набагато бiльше нiж украïнцям, i нiчого, нiхто не жалiвся
-
Якщо ви знаєте декілька таких сімей, то це не ‚більшість‘. Всі хто приїхали подавалися до допомогу. А в Червоного Хреста напевне просили допомогу менша кількість тих хто приїхав. Але чула інформацію, не перевіряла, що приблизно 80000 українців після приїзду і отримання одноразової допомоги навіть не подавались на хелс карту. Це означає що приїзджали як туристи. Звичайно це вплинуло на відношення до тих хто залишився. Це безперечно
-
Ну, молодцi, в чому проблема?