Український Монреаль
-
Ще буває таке: наприклад, була на вебінарі, де украінка яка тут живе давно і українською вже розмовлять важче ніж французькою, проводила вебінар українською. Одна з глядачів надумалася виправить її помилку в мові в чаті. Що це? Тупість, наглість чи ще щось? Мене саме такі випадки виводять з рівноваги більше ніж якісь інші. Я особисто це зустрічала і в свою сторону
-
Привіт всім. Люди порадьте нормального стоматолога і бажано того хто займається коронками, рітейнерами, брекетами та всякими такими штуками, того хто дійсно щось робить а не на відє ..... Моя жінка вже була в двох , реально в шоці, не можливо знайти спеціаліста. Можливо хтось стикнувся з даною проблемою і має щось подібне. Треба поставити на місце рітейнер та нормально зробити.😭😭😭
-
Виправляють щоб допомогти, говорячи про це людині індивідуально, а не в загальному чаті. Ваш комент ще один приклад того що я говорила: я не розумію чи це наївність чи наглість. Якщо я про це написала, це означає, що була на це причина.
-
Викладач і учень це одне і те ж? Це робота викладача виправляти помилки. Ну і порівняння… Я рада коли вчитель коригує моє мовлення на курсах французької. Мої учні раді коли я коригую їх англійську. Але напевне, ми з вами розмовляємо різними мовами, тому це був мій останній комент на цю тему.
-
Заспокойтесь) я коли в групі займався і викладач мене виправляв перед всіма, то я не парився мовляв треба було потім індивідуально підійти до мене і сказати, а не при всіх) Я не знаю конкретно яка ситуація була у вас там, я лише написав що людина могла це зробити не зі злим умислом, хоч як би це не здалось можливо навіть всім там.
-
Знають лише Stolichnaja. Фу!!!
-
Привіт всім! Недавно тут бачила повідомлення, що десь знаходили горілку Хортиця. Можете підказати, де купити? Або любу іншу, треба на роботі показати різницю між водкою і горілкою))
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як заповнювати форму на прямий депозит фін допомоги по францізасьйону?