Український Монреаль
-
Дякую!
-
В імейлі підтвердження про зарахування на курси шукайте лінк блакитного кольору про це. Коли на нього клікнути, завантажиться форма яку потрібно заповнити. Там же є і імейл на який потім цю форму потрібно надіслати
-
Вибираєте "горiлка" та "Украïна" в фiльтрах, знайдете
-
В SAQ
-
*не звертаю уваги на сирки*
-
Це далеко, не варіант
-
Вчора був в одному закладі який підійшов би для доволі великого заходу. Тепер треба найти діджея який буде крутити нашу музику
-
До речі, казав мій співробітник, що вона не з боліт. Але не пам'ятав, звідки саме. Я думала що з Штатів)
-
💼 ПЕРЕКЛАД ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ПОДАЧІ НА PR та інші установи Канади🇨🇦 📑 Професійний переклад (згідно вимог IRCC, державних та комерційних установ Канади)🇺🇦🇨🇦 ⚡️ Допоможемо Вам з перекладом: ▪️ Довідка про не судимість (Police certificates); ▪️ Водійські права старого зразка (Driver's licence); ▪️ Свідоцтво про народження (Birth certificate); ▪️ Свідоцтво про шлюб (Marriage certificate); ▪️ Військові квитки (Military ID); ▪️ Досвід роботи з України (Proof of work experience); ▪️ Свідоцтво про розлучення (Divorce certificate); ▪️ Свідоцтво про смерть (Death certificate); ▪️ІНШІ ДОКУМЕНТИ (рішення суду, медицина, виписки з банку, документи ФОП). ‼️ Перекладаємо більше чим з 12 мов світу. 📱Звернутися: [email protected] , або написати в Telegram. 💬 Instagram - www.instagram.com/world_translate_?igsh=YXRyczQ4bHFoMHpo
-
Я думав ти неподалік від Жарі
-
І при тому, я горілку не п’ю
-
Нічого собі ви з братами погуділи)
-
І це 10 метрів від метро
-
Колись їздив з братами щоб купити на 800$ горілки