Український Монреаль
-
То я тобі кажу це. Моє місто було під окупацією, я їхала з гостомельського аеропорту коли його захоплювали серед військових машин через вибухи, добре що хоч тою дорогою і в той час, бо як виявилось з іншої сторони вже вони розстрілювали, а за мною взірвали міст єдиний, і після мене всі авто що туди приїхали там залишились назавжди, їх спалили. я рік ходила в сховища. Може я не була в окупованому Маріуполі , але що згадати є. Є якесь мірило хто має право на це а хто ні ?
-
Не хвилюйтесь, все буде норм, просто росiйська теж пiшла вiд старослов'янськоï i це теж фактично наша мова яку кацап вкрали як i все
-
Все богдан пішов в баню. Шуба з ним. Росхитує, поширую русняві наративи і поводить себе як типова датентна русня.
-
Може шубу свою передасть.
-
-
Давай
-
Це фільтр. І ти його не прйошов. Офіційно на весь чат виписую бан за поширення собачих наративів.
-
I? Це дозволяє ставитись до цих людей як до громадян 2 класу бо вони не спiлкуються чистою украïнською? Бо я саме проти цього, це нашi люди
-
А що скажете чувакам з Кракена?)
-
Ти дурне? Я зі сходу. Була там українська і в достатній кількості. Для спілкування вистачає.
-
Обережно - сморід вивітриться за 2-3 тижні
-
Мені потрібно рівне каре😄