Український Монреаль
-
🌎Великий Анонс!🌎 Друзі, вже у серпні MOISHA Company запускає трансАтлантичну подорож з Східного узбережжя до "Дикого Заходу". 🏜️ Відкрийте для себе красу Канади від Монреаля до Ванкувера! Пройдіть через гірські пейзажі Роккі, досліджуйте національні парки та пориньте в культурну спадщину. Приєднуйтесь до пригод та створюйте незабутні спогади про подорож від сходу до заходу Канади! Від Атлантичного океану до узбережжя Тихого океану. 🥩 У подорожі буде незабутнє BBQ Party та нові знайомства. 🍷 1. Монреаль, Квебек 2. Торонто, Онтаріо 3. Оттава, Онтаріо 4. Вінніпег, Манітоба 5. Саскатун, Саскачеван 6. Калгарі, Альберта 7. Банф, Альберта 8. Камлупс, Британська Колумбія 9. Ванкувер, Британська Колумбія 10. Монреаль І багато інших цікавих міст. 🔥У вартість включено: 1.🚖Подорож 2.🗽Супровід водія по всіх туристичних місцях 3.🏨Готелі 4.🥛Безкоштовна вода на протязі усієї подорожі. 5. 🏠Водій забирає усіх з дому та розвозить по домах Подорож 10 000 км через всю північну Америку та назад! ✨Дорого, Вражаючи, Незабутньо!✨ Кількість місць 28 людей. Залишилось 20
-
3 години на день , 4 рази на тиждень
-
Трошкі більше. Залежить від місяця ) але орієнтир 400
-
Десь 400 долл
-
Я вчилася один рівень 5 разів на тиждень. Але це напевне рідкість
-
У мене 3 рази на тиждень
-
Доброго вечора а довго чекати на курси французької мови
-
давно останній раз в пузатій були? як на мене, вона сильно зкурвилась останні роки.. ціни, порції, якість, сервіс..
-
До війни 😩 не знаю як зараз там, але я фанат їх борщу і вареників .. з мʼясом і вишнями … 🤤
-
треба шукати заміну тут.. хтось прекрасно вміє і любить готувати, хтось готовий платити за "смак дитинства".. лишилось знайти один одного.. :) я б теж дещо брав..
-
www.binance.info/uk-UA/activity/referral-entry/CPA/together-v3?ref=CPA_00YYHAHI2X&utm_medium=navigator_share_image