Український Монреаль
-
Всім доброго вечора!Ми з родиною місяць тому прилетіли до Монреалю.Я тренер групових занять ( aerobik,Bungee fitness,JumpFit, Step ,TRX) Якщо хтось працює в цьому напрямку,будь ласка, поділіться досвідом! Я поки що зі слабкою англійською і нульовою французькою. ( Знаю тільки українську ,польську і російську) Братися буду за будь-яку роботу,коли дітей візьмуть до садочка,але в майбутньому було би непогано повернутися до фітнесу)Тому хотіла би знати план дій ( коли підтягну мову).Всім дякую !
-
Привіт всім. Люди порадьте нормального стоматолога і бажано того хто займається коронками, рітейнерами, брекетами та всякими такими штуками, того хто дійсно робить як слід. Бажано взагалі українського стоматолога. Моя жінка вже була в двох , реально в шоці, не можливо знайти спеціаліста. Можливо хтось стикнувся з даною проблемою і має щось подібне. Треба поставити на місце рітейнер та нормально зробити.
-
Я Діджей 😎
-
Скидати мені всіх ді-джеїв
-
Клініка Cartier роблять знижки 15-20% українцям. Clinique Dentaire Cartier, можна через інстаграм до них в дірект записатися
-
Комусь закортіло адреналіну в житті😂😂😂
-
Всім привіт. Мій батько отримав візу та ворк перміт минулого року. Він ще може в'їхати до Канади після 31 березня?
-
Які?!))
-
В сенсі він прилітав і отримав перміт?