Український Монреаль
-
Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, з березня 2024 у Канаді, чи потрібно мені подавати податкову декларацію?
-
🌎Великий Анонс!🌎 Друзі, вже у серпні MOISHA Company запускає трансАтлантичну подорож з Східного узбережжя до "Дикого Заходу". 🏜️ Відкрийте для себе красу Канади від Монреаля до Ванкувера! Пройдіть через гірські пейзажі Роккі, досліджуйте національні парки та пориньте в культурну спадщину. Приєднуйтесь до пригод та створюйте незабутні спогади про подорож від сходу до заходу Канади! Від Атлантичного океану до узбережжя Тихого океану. 🥩 У подорожі буде незабутнє BBQ Party та нові знайомства. 🍷 1. Монреаль, Квебек 2. Торонто, Онтаріо 3. Оттава, Онтаріо 4. Вінніпег, Манітоба 5. Саскатун, Саскачеван 6. Калгарі, Альберта 7. Банф, Альберта 8. Камлупс, Британська Колумбія 9. Ванкувер, Британська Колумбія 10. Монреаль І багато інших цікавих міст. 🔥У вартість включено: 1.🚖Подорож 2.🗽Супровід водія по всіх туристичних місцях 3.🏨Готелі 4.🥛Безкоштовна вода на протязі усієї подорожі. 5. 🏠Водій забирає усіх з дому та розвозить по домах Подорож 10 000 км через всю північну Америку та назад! ✨Дорого, Вражаючи, Незабутньо!✨ Кількість місць 28 людей. Залишилось 20
-
Запрошуємо Вас подорожувати з Моторним Бурундуком. Ми пропонуємо різні напрямки відпочинку: Торонто, Ніагарський водоспад; Оттава; Омега Парк; місто Квебек, водоспад Монтморенсі; зоопарк Грандбі, Тадуссак (спостереження за китами), Магог та інші місця. Всі маршрути перевірені нашою командою та нашими туристами, з кожною поїздкою ми вдосконалюємо деталі. Переконатися в цьому Ви можете прочитавши відгуки багатьох клієнтів на сторінці Моторного Бурундука в інстаграм, одразу побачивши фото і відео. Отож, якщо Ви хочете організувати свій відпочинок - звертайтесь до нас, ми зробимо його веселим, цікавим та незабутнім. Пишіть нам в соціальних мережах, або телефонуйте 438-229-5899.
-
Кинув щось в особисті по літакам
-
Привіт друзі, не можу знайти роботу після закінчення сезону, є досвід в Монреаль, гарна характеристика з попередньої щось не щастить:)Проходив у аэропорт і там на останньому етапи не взяли хоча тести склав. Може це мені так не щастить. Англійська вільно спілкуюсь французької немає. Може є работа є досвід роботи на зоводі в Чехії та Супервайзер в Аеропорту в Україні рік, обслуговували літаки Boieng . Готовий працювати на заводах. Дякую всім.
-
Можу скинути резюме. Буду вдячний любий допомозі.
-
Є на заводи вакансії гарячі?! Я працював оператором на заводі Commscope це американської завод виробляє оптіковолокно і все для інтернету. Дякую
-
Дякую в ці компанії беруть тільки з французькою навіть на прибирання літаків. Можно в Торонто туда брали але мені потрібно бути в Монреалі в мене тут дівчина і друзі плюс житло гарне
-
Шукаю квартиру 2/5. 3/5, , на липень є кредитна історія рекомендація від попередної оренди
-
Доброго вечора!) У зв’язку з переїздом, здаю свою кімнату з 1 травня до 1 липня за 750$💰(з можливістю продовження). Тільки для дівчат чи жінок; новий ремонт, одразу біля оранжевої гілки метро)