Український Монреаль
-
А якщо вас цікавлять інші теми про психологію та психотерапію, то зараз мене частіше можна знайти в «Блозі психотерапевтки» на нашому каналі в Youtube: 👉 youtu.be/h4du1UhWjk4 або якщо ви надаєте перевагу слухати Apple-подкасти: 🎙️Apple Podcast - apple.co/3qkAzgo І звісно, буду вдячна за підписку та рекомендації просвітницьких психологічних ресурсів студії Сенс вашим друзям та знайомим) 🤗
-
Доброго дня всім. Чоловіку роботодавець відмовив у працевлаштуванні у Монреалі, тому що в ворк перміті в графі Emplacement de l’emploi вказане м.Онтаріо. Підкажіть чи в когось є досвід у подібній ситуації чи може знаєте який закон чи вказівку яка вносить розʼяснення в дане питання. Наперед вдячна за конструктивні відповіді🙏
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка як швидко подати декларацію за 2023?Може є бухгалтер знайомий…
-
Так це норма. Ми теж бачили тільки агента. Але підписували у конторі. Теж отримали чек та ключі
-
Апер юніт
-
Дуплекс
-
Але в мене з овнером є звязок і тд Він просто у Флориді живе
-
Агент.
-
Ну ч так вже півтора роки живу😂
-
Підкажіть бо якась дивна ситуація, може це нормально.. Знайшли квартиру, показував нам брокер. Але документи що він брокер не показував звісно. Подивились, він передав інформацію пропрієтеру, потім подзвонив що той згоден, треба ось такі документи, два чеки наперед але за липень і останній місяць, і сьогодні підписуємо. Сьогодні пише - я до вас приїду. Кажу - чого до мене? В квартирі ж будемо підписувати. Може треба за щось домовитись, може там щось підремонтувати треба. Ми ж у всі щілини не заглядали,.. Каже ок. Пишу - пропрієтер же теж буде? Каже ні. Він підпише бай сьогодні і ви ввечері. І пише - ви згодні? І я не розумію - це нормальна практика не бачити пропрієтера в обличчя навіть? І чеки я розумію що це нормально, але знову ж, на людину яку і ніколи не бачила? І навіщо тоді документи якщо все вже буде підписано ним?… Я розгублена і не знаю що робити… Підкажіть хто що думає..
-
Ну так ви можете чек відмінити якщо щось не так поки він не скешений. Так що обоюдний ризик. В мене просто не було депозиту але був гарант з паспортом. Він і дивився коли я ще був в естонії