Український Монреаль
-
авжеж вони можуть там переглянути деякі пункти. можуть ввійти в положення, або поспівчувати. Але загальне правило - є правило)
-
я допомогав батькам заселитися в одну квартиру. І дуже нудно і довго спілкувався з менеджментом. Ці всі нюанси вони мені розказували.
-
мабуть так і є. www.canada.ca/en/financial-consumer-agency/services/renting-first-apartment.html In general, your rent and household-related expenses should not be higher than 35% of your gross household income. Your gross household income is all income you receive before taxes and deductions. For example, if your gross pay is $4,000 a month, limit your housing costs to $1,400 a month.
-
за рахунок нижчих податків так. Але різниця відчувається на зп від 100к+
-
умовно в 100к в рік - у вас ліміт трохи менше 3к баксів в місяць на оренду. Відніміть податки, ви отримаєте десь біля 40-50% на оренду в 3к від чистої зп
-
Ну може там зп вище? В Торонто мають бути, ні?
-
а ви від нет доходу порахуйте ото воно так і буде
-
тут не дорого. Вірніш як, тут подорожчало навіть за останній рік. Але ще не так серйохно як в Торонто і Ванкувері
-
так усюди в западному світі але ставка різна буває. у Лондоні наприклад - це 40-45% (але тут і інші суми у середньому )
-
Я думала тут дорого 😅
-
Яким чином в Торонто і Ванкувері квартири стартуються від 3к - мені не відомо) не питайте
-
Я не так мабуть не зрозумів. Думав ви про Європу вс Канада.
-
я відповідав на коментар про нет
-
Ontario
-
Quebec
-
наче мова про Онтаріо вс Квебек
-
нижчих ? ну якщо брати що 100 КАД це десь 60 GBP то може.
-
Порадьте,як бути.Професія вихователя в садочку підходить для програми PEQ.Чи обов’язково потрібно мати диплом вихователя для цієї програми?чи можна пройти по цій програмі,працюючи виховатилем,але мати диплом вчителя французької?
-
тоді це аж ніяк не може бути 30%
-
Бо мені відмовили в одному місці, бо затребували суму після податків, чисту ((
29 Jan 2023, 07:13
191016/240019
about an hour ago