Український Монреаль
-
Так наче писалі що готові можна забирати
-
Та ну я сумніваюсь. Є обходи. Це не перший і не останній кейс такого. Є на це процедури. Або думаєте у людей с Сирії чи Авган чи Сомалі був доступ до консулатів? Або таж Білорусь.
-
Буквально зараз, я переглянув, що у мене відібрали можливість забрати паспорт уже готовий. Хочеш паспорт? Україна ВЛК + оновлюй дані кожні 3 місяця або сядеш в тюрму
-
скажімо так. Палки в колеса вставляють. Але воно більше буде бити того хто вставляє. Прост ще там не розуміють чим це закінчиться
-
Значить все таки качаєте:) Так, там масло і мед, тому тонко розкачувати потребує чималих зусиль
-
Хочу щоб це була правда
-
скоріше навпаки.
-
є варіант спробувати подати в конституційний суд. Але чи воно діє в Україні то дуже цікаве питання.
-
Знайти не можу. Але можете їм подзвонити/написати
-
що їм тепер робити і яким чином реалізувати своі конституційні права і права людини - не зрозуміло. Україна - країна мрій.
-
Саме цікаве що під дію цього антиконституційного рішення попадають люди, котрі виїхали ще до того як війна почалась.
-
якось так і живемо
-
Та я поняв, що це нікого статево не хвилює
-
Поділіться інформ.
-
Та Україні якщо вернусь на ВЛК
-
вам правду сказати? чи літературно прикрасити?
-
Доброго ранку, здаю кімнату в квартирі, на місяць. Все необхідне є, я постійно на роботі.(700$) район Pierrfonds, один автобус 470- й , до метро.
-
Та впевнений, що так, але для чого вони це зробили, знаючи, що люди зачіпляться за своє життя? Невже нікого не бентежить, що тут є сім‘я? чи жінка з дітьми сама має все витаскувати?
-
суп по правам людини))
-
Здається шансів ніяких
29 Jan 2023, 07:13
191375/236390
16 minutes ago