Український Монреаль
-
В кількох країнах ЄС є призов (Естонія, Австрія, Греція і т. ін.). Це не вважається чимось неконституційним. Тому хаю не буде.
-
Кацапи не стидаються у наших вчитися і міняти тактику і стратегію війни. А от ми у кацапів не можемо перейняти що треба понабирати з Непалу, Ефіопії, інших країн солдатів і пообіцяти їм пристойну зарплатню і громадянство за два роки служби. Навіть в Штатах через армію можна швидше отримати громадянство (1 рік замість 5). Але ж, бляха, КВНщики такого в нотах на роялі не читали.
-
І в Україні ультраправі і ультрадурні почнуть волати: "Негрів нам не треба!"
-
FYI: Трамп - Близнюки (14.06.1946) ♊️
-
Можливо, як в якій школі. У нас трохи менше року.
-
Нам відразу сказали про приблизний графік, коли який курс починається і закінчується. Може бути не день в день, але приблизні дати дали
-
У нас стабільно 3-4 особи залишали на повторення самі викладачі. Ну і звичайно були ті, хто сам просився. Але який сенс, якщо курс від МіФІ - це не лінгвістичний курс, а комунікативний. Особисто мені хочеться його швидше закінчити, піти на роботу і далі індивідуально з викладачем вчити мову. Але у кожного свої пріоритети. Комусь дуже зручно сидіти на стипендії. Для мене це надто маленька сума. Крім того без нормальної практики на роботі і вдома теж складно.
-
Не думаю що залишаються на той самий курс через стипендію. Якщо є вихідні, то виходить ну дуже маленька сума в місяць. Просто є такі що починають з нуля, а далі залежить від підходу і стилю вчителя. Якщо людина взагалі не сприймає вчителя, то який сенс продовжувать? Якщо розуміє, що відбувається на уроці і спроможна відповісти на запитання вчителя- звичайно потрібно переходить на наступний рівень
-
У нас координатор одразу сказав, що передбачено 4 курси по два рівні кожний. Тобто навчання більше 10 місяців, закінчуємо на рівні 7-8. Це за умови, що без повторення курсів