Український Монреаль
-
Доброго дня, в кого є досвід отримання українського паспорта для дитини народженої тут нещодавно, маякніть, є питання!❤️
-
Я для себе вже зрозуміла що основну базу яку я можу взяти, в мене вже є після початку ніву 5 і можна починать шукать роботу. Бо вдосконалювать і готуватись до екзамену на pr все одно треба потім. В нас дуже хороші вчителі, з цим пощастило
-
Так, цей курс дуже потрібен тільки тому, що він дає якусь базу і змушує займатися по 6 годин на день. Але також я помітила, що якщо не займатися ще вдома, то зиску від цього курсу буде не так щоб і багато. Сподіваюсь набрати тут якусь базу, а потім вчити вже поза школою
-
В Канаді в Українському консульстві мені не надають послуг бо я чоловік. Що мені робити Це звучить дуже обурливо та неприйнятно. Я рекомендую спробувати наступні кроки: 1 Звернутися до інших джерел підтримки: Знайдіть правозахисні організації, громадські групи або неприбуткові організації, які можуть надати консультації та підтримку у подібних ситуаціях. 2 Контакт з іншими установами: Спробуйте зв'язатися з іншими дипломатичними установами, можливо, вони будуть більш сприйнятливими до вашої ситуації та зможуть надати необхідну допомогу. 3 Публічна свідомість та звернення до ЗМІ: Якщо ви вважаєте, що ваші права порушені через дискримінацію, ви можете розглянути можливість звернутися до ЗМІ або публічної свідомості, щоб викликати увагу до цієї проблеми. 4 Юридична консультація: Подумайте про звернення до юридичних консультантів або адвокатів для отримання правової консультації та можливого подальшого правового захисту. Важливо пам'ятати, що дискримінація через стать є порушенням прав людини, і ви маєте право на захист і рівний доступ до консульських послуг.
-
Всім привіт, шукаю роботу, хто де працює,склади заводи , швейні тд?чи набирають зараз у вашій фірмі?володію англійською , дякую
-
За рік… до носія 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
Ржу в голос 😅😅😅😅😅🤣🤣🤣
-
За рік до носія? Французьку? Це навіть не смішно…
-
Почала тільки після приїзду сюди самостійно. Потім два місяці парт тайм в класі, залишила після першого рівня бо не змогла сприймати вчителя яка була в Ніву 2, плюс важко було суміщати по часу з на той час роботою. Трохи працювала над мовою самостійно. Потім через декілька місяців почала фул тайм знову з першої ніву, але вчитель розмовляла завжди дуже швидко, в тому числі почснюючи граматику, а її вона дуже любить, тож коли пояснює, говорить ще швидше. Тож я була дуже рада, що якась початкова база в мене вже була. Фул тайму зараз шостий місяць.
-
З 1 червня здається 5/5 район Анжу. Ціна 1700 квартира світла і чиста..
-
🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
-
Не знаю фул тайм курс францедисьон дуже потужно викладали .. і квебецьку нам давали слухати і активно працювали ., але після курсів говорили більш менш якось тільки ті хто вже знав французьку до цього