Український Монреаль
-
Це по типу данні рахунку
-
З карткою повинно було бути
-
Доброго дня. 🌤 Підскажіть буль ласка який провайдер найкращий і не дуже дорогий для підключення домашнього інтернету? Монреаль та пригороди Монреалю. Буду дуже вдячна.❤️
-
А що робите з аніматором?
-
В дії вже не можна загрузити довідку про не судимість 😱😱😱 Почалася велика гра
-
У нас навіть вправи на граматику- озвучення вголос по черзі всіма. На другому курсі вчитель була дуже хороша. Вотсап група була, задавала наприклад озвучити текст, записати голосове і надіслати їй голосове для перевірки. Або скласти розповідь і надіслати їй голосове, окремий ресурс зробила де зберігала необхідні документи і лінки, і т.д. А в кінці курсу зустрілися ті в кого було бажання на каву з вчителькою для живого спілкування( навчання в мене онлайн). Можливо вчителі такі попали бо на онлайн погоджуються не всі, як казала сама вчитель. Напевне, одні з найбільш крутих:) На третьому курсі має мути вчитель яка була на першому
-
А, так. Але тут про неї все одно говорять як про професора (вона сама теж), і вона саме що викладає. Тобто це не практика мови, це продовження викладання. Так, вона не пояснює нові правила, але закріплює матеріал чи що б типу того. Але не дуже успішно 😐
-
Весь курс з одним Міфі не дозволяє. У нашій школі тільки дві групи онлайн і два професори що працюють онлайн від Міфі для цієі школи. І все одно на третій курс нам тієї що на другому була не дали. А з вчителем пощастило, так. Після зустрічі ще і фото залишилися. Вона мені одного разу перевірила голосове пізно вечором і відповіла після 11 год вечора. Далеко не кожен вчитель буде це робить у свій вільний час. Якщо чує якісь помилки в голосовому у вимові- виправляє. Після 3 місяців з нею я ще більше полюбила французьку
-
Є професор ( вчитель), і є аніматор/аніматріс. Ви , як я розумію, говорите про дві години після обіду з аніматором/аніматріс. Бо у вчителя на фул тайм 4 години в день
-
Перелік консульських послуг, які недоступні для військовозобовʼязаних за кордоном: • оформлення та заміна закордонного паспорта, внесення даних про дітей до закордонних паспортів батьків; • засвідчення документів та нотаріальні послуги; • отримання або відмова від громадянства; • соціальні виплати; • обмін посвідчення водія; • оформлення документів на постійне проживання за кордоном; • оформлення віз; • реєстрація актів цивільного стану (народження, реєстрація та розірвання шлюбу, реєстрація смерті, реєстрація зміни імені);
-
Зара гляну
-
Вроді скрізь на курсах від Міфі правила однакові. Але можливо залежить від школи, не знаю. А як же тоді розмовлять, якщо не практикувать цього? Дивно