Український Монреаль
-
Так
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, хто мав досвід..як потрапити на перевірку зору, який процес? Чи є варіант не відразу йти в приватну, платну? Дякую!
-
Тоді Ваш тато має право прилітати і працювати до кінця терміну цього воркперміта в будь-якій провінції, після цього терміну теж може прилітати до кінця дії візи як турист. Єдине що він втратив ( якщо подавався) то це медична картка, її треба знову оформлювати. Будьте готові до того що прикордонник спитає чому виїзжав, напишіть на папері поважні справи якщо словами важко описати. А чи він проходив медогляд протягом 90 днів?
-
Медогляд не проходив
-
Ні😕
-
Два роки
-
Вище надрукований пост про безкоштовну правову підтримку. Напишіть їм лист з питанням що тепер можна зробити, бо кожен хто отримував візу по спрощеній програмі куает ставив галочку про те що він зобовʼязується пройти цей медогляд протягом 90 діб. Це вважається порушенням, чи побачить це прикордонник чи ні це питання. Для отримання ПР це порушення. Тож детально опишіть ситуацію і спитайте юриста.
-
Якщо вам потрібні окуляри, то приходите в найближчу оптику і там вам роблять перевірку зору, це коло 100 доларів для окулярів та десь 60 для лінз. Наскільки я знаю, це можна зробити тільки так, страховка не покриє вам витрати на окуляри (хоча, можливо, страховка з роботи покриває)
-
Добре, дякую
-
Дякую,медогляд вже зробила ще в Польщі
-
Доброго дня я хотіла запитати чи це правда?
-
Ворк перміт
-
Ворк перміт?
-
Вп це що?