Український Монреаль
-
Доброго, під скажіть будь ласка де можна пройти медицину? Щоб не записуватись, одразу прийти і зробити?
-
Та сама біда. Вже два тижні терор. Оцет, евкаліпт і всякі народні методи вони мають в носі. Від попередніх орендарів залишилась якась отрута,попшикала, то стали пропадати. Де купити не знаю, але виглядає от так
-
♈️ Овен 26 квітня. ✨ МЕНІ НЕ ВИСТАЧАЄ ГРОШЕЙ, РЯТУЙТЕ. ♉️ Телець 26 квітня. ✨ ЛЮБОВІ МЕНІ ТЕРМІНОВО. І ЇЖІ СМАЧНЕНЬКОЇ. ♊️ Близнюки 26 квітня. ✨ ДЕНЬ СПОКУСИ І ІНТРИГ. ♋️ Рак 26 квітня. ✨ Частіше посміхайся, день пройде ідеально. ♌️ Лев 26 квітня. ✨ Дурниць можеш накоїти, обережно. ♍️ Діва 26 квітня. ✨ Нерви пустують, відійдіть всі! ♎️ Терези 26 квітня. ✨ Сьогодні не можна спізнюватися, запам'ятай. ♏️ Скорпіон 26 квітня. ✨ Совість тебе сьогодні замучить. ♐️ Стрілець 26 квітня. ✨ Ти не віриш в себе, а ми в тебе віримо. Все вдасться. ♑️ Козеріг 26 квітня. ✨ Ти робиш все якось неправильно. ♒️ Водолій 26 квітня. ✨ Ти чого таким нервовим став? ♓️ Риби 26 квітня. ✨ Ти сьогодні поганець...
-
Guzaliya Pelykh 1 д. · Робота в регіонах . Передайте інформацію знайомим))) Переклад українською нижче Activité de recrutement Tourbières Lambert / Emplois en régions (EER) Date : Jeudi 2 mai 2024 à 16h00 Candidats en présentiel Tourbières Lambert et CJE en virtuel Déroulement de l’activité : 16h00. Mot de bienvenue d’EER – 10 minutes 16h10. Présentation Tourbières Lambert – 45 minutes Besoins de l’entreprise Salaires et avantages Témoignage ou projection vidéo 17h00. Présentation du CJE local – 30 minutes Accueil et Installation Intégration dans la communauté locale Projection vidéo 17h30. Période des questions 18h30. Fin de l’activité Du 3 au 8 mai. Validation de l’intérêt des personnes intéressées par Tourbières Lambert (Zoom / Teams) Du 13 au 16 mai. Voyage des personnes sélectionnées à la Côte-Nord : visite de l’entreprise et exploration du village des Escoumins Захід з набору персоналу Tourbières Lambert / Emplois en régions (EER) Дата: четвер, 2 травня 2024 року о 16:00. Адреса: 3333, chemin de la Côte-Sainte-Catherine Montreal (Quebec) H3T 1C8 PROMIS - Кандидати особисто - Tourbières Lambert та CJE онлайн Хід заходу : 16h00. Привітання від EER - 10 хвилин 16h10. Презентація Tourbières Lambert - 45 хвилин - Потреби компанії - Заробітна плата та пільги - Відеопроекція 17h00. Презентація CJE - 30 хвилин - Привітання та розміщення - Інтеграція в місцеву громаду - Показ відеофільму 17h30. Час запитань 18h30. Закриття заходу З 3 по 8 травня. Підтвердження зацікавленості людей, які бажають працювати в Tourbières Lambert (Zoom / Teams) З 13 по 16 травня. Поїздка у Кот-Норд для обраних учасників: відвідування компанії та знайомство з містечком Les Escoumins.
-
Добрий день. Мені прийшов за місяць після подачі заявки.
-
Поштою
-
На імейл приходить лист про те, що ваша біометрія дійсна, через 1-3днів приходить лист, що продовжили ворк перміт. І теж через 1-2 дня, приходить паперовий перміт звичайною поштою
-
-
🥳 Названо найщасливіші провінції Канади🇨🇦 Дослідження, проведене сайтом Lucky Days, проаналізувало вісім основних показників якості життя й оцінило їх за десятибальною шкалою, визначивши провінцію з найвищою якістю життя і, відповідно, найщасливішими жителями. У дослідженні використовували дані з різних джерел, включно з Національним статистичним управлінням та урядом Канади, за вісьмома ключовими показниками: опитування задоволеності життям, середній річний дохід сім'ї, ризик безробіття, середня тривалість життя, сприймане здоров'я, сприймане психічне здоров'я, рівень злочинності, якість повітря. ⚡️ Найщасливіші провінції Канади ▪️Квебек (8.63 балів із 10) ▪️Британська Колумбія (5.38) ▪️Онтаріо (5.19) ▪️Альберта (4.73) ▪️Острів принца Едуарда (4.24) ▪️Ньюфаундленд і Лабрадор (4.15) ▪️Нью-Брансвік (4.09) ▪️Манітоба (4.03) ▪️Нова Шотландія (3.52) ▪️ Саскачеван (3.27) Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram