Український Монреаль
-
lifecell Чи працює тут (роумінг)? У мене навіть не підключається до місцевого зв'язку, постійно у пошуку.
-
О, божечки, а то що таке має бути? як завжди, інтрига 😉
-
У зв’язку з переїздом, здаю свою кімнату з 1 травня до 1 липня за 750$💰(з можливістю продовження; підписання нового контракту). Тільки для дівчат чи жінок; Новий ремонт, кондиціонер, посудомийка хвилинка до оранжевої гілки метро 🔥🔥
-
Здоров нарід! Чи знає хто почасовий готель?
-
Доброго часу доби. Консультанти центру адаптації мені сказали, що насьогодні в Квебеку продовження ramq не буде, тому що провінції вигідно дотримуватися терміну дії програми CUAET до 25 року. Якщо у наступному році або держава нагне, або у провінціях з'явиться нове бачення питання, може й перезапустять картку. Там же у центрі мені порадили придивлятися до страхових компаній. Так, на всяк випадок. Ну або, як тут народ писав, шукати роботу з медстраховкою.
-
Є кэш, потрібен usdt
-
Є обмін?
-
Привіт! Можливо хтось працює в долорамі? Як туди влаштуватись? Можливо в якомусь магазині з цієї мережі зараз потрібні люди?
-
Як вам шах і мат від Укр уряду, коли ви подались на паспорт, а забрати можна тільки в Україні
-
Подивіться в нотр дам де грас. Це ж один муніципалітет
-
А де в Кот де Неж фудбанк? Я не знайшла! Можете адресу скинути!? Будь ласка❤️
-
Спірно з точки зору законності www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/health-insurance/register/n11-r2-q1r3-q2r1
-
Це ви зараз про який фудбанк?
-
Нема...