Український Монреаль
-
Критичне мислення не у кожної людини. Дрочити на радянське дитинство багатьом дуже приємно. Стокгольмський синдром теж ніхто не відміняв.
-
Андрію, я підтримаю @busy5692 Я теж знаю людей саме так як він написав - паспорт не визначає свідомість людини. Якщо уважно слухаєш людей, то можна і не таке почути. На "Медузі" сьогодні якраз є стаття, як росіянку в Канаді не пускають до посольства через її участь в місцевій фейсбук-групі.
-
Вони майже всі з 9:00 до 13:00; з 16:00 до 18:30 Сьогодні дві служби
-
Я не сумніваюсь що окремі одиничні дибіли такі є, але що ви таких багато знаєте в Монреалі з різних областей, вибачайте, але, м’яко кажучи, звучить неправдиво. Хіба що у Вас коло спілкування трохи дивне) Хоча з меседжем в цілому Вашим згоден про те що є різні люди)
-
З квитками можу допомогти, якщо буде потрібно. #нереклама І проконсультувати просто, і розказати про надійні перельоти, стиковки і т.д. І показати пальцем, що можна купувати і де.) Але дешеві перельоти в Монреаль, лише з Парижу. Air Transat. Я летіла WestJet. Одразу купувала квиток з багажем, але мені пропустили наднормовий багаж, безкоштовно. В мене був 31 кілограм. Я летіла в Торонто і їхала після автобусом до Монреалю, бо то було дешевше майже в два рази, саме так, але я отримала візу по CUAET, за 9 днів до того, як полетіла,тому це вже було дуже дорого за мірками тих, хто летить, наприклад, через місяць, після отримання візи. В мене в іншому паспорті була звичайна visitor, і на border я трошки нервувала, але я її вказувала, коли подавалася. І важливо, слухати, що кажуть, бо деякі коли оголошували їх прізвища за кавою ходили. Пройти кордон — найлегше. Прилетіли, підійшли до паспортного, вони за ручку провели до імміграції, але так, кажуть, що лише до 31.03. Можете мені написати в особисті і я все детально розповім, що зможу.)
-
Шукаю 5 1/2 чи 6 1/2, краще перший поверх, чи з ліфтом, бо одна дитина на візочку. Але розглянемо усі варіанти.