Український Монреаль
-
Ви зайдіть на сайт виберіть магазин в якому є вакансія і воно вас автоматично перекине на додаток.
-
Там було питання стосовно саме подачі на громадянство. Чи треба мати дійсний паспорт. Наче не треба але треба показати всі паспорти за 5 років.
-
А де там можна писати до бота? На сайті? Чи це є в телеграм? Я не в курсі
-
Та фіг дадуть. Якусь ще писюльку пришлють від якогось новонамальованного заму міністра.
-
Дякую гарно
-
Ну це підміна понять як на мене. Бо хелс іншура це не сетлмент сервіс. А лімітовані саме вони 2025им
-
справку треба за який період часу? тобто якщо я в Україні не був більше 10 років то треба?
-
не пишіть фігні будь ласка штраф і ивзнання прав недійсними там звідки інфа про кримінальне провадження?
-
Друже, є один лише цікавий момент, що ті хто не оновить в ТЦК данні, отримає ймовірніше за усе кримінальне провадження😁 А з ним можна і про PR і про все інше забути. Так що так собі справи😃
-
Але в першу чергу найбільше це буде стосуватися тих хто не значиться в ТЦК узагалі, ймовірно за усе ..але це не 100%😃
-
Консультацію в будь якого юриста візьміть, і тоді дискутувати будемо🙃 Після вступу в силу нового закону, громадяни які не оновлять данні протягом 60 днів, будуть вважатися фактично ухилянтами. А далі всі витікаючі..😁
-
Police Clearance Certificates, also called certificates of non-criminal activity, must be obtained from the country of current residence and from each country in which the applicant has resided for more than six months since their 18th birthday.
-
Там питання строків всеж
-
Все всі в курсі, але ще немає просто судової практики😂 я впевнений у своїх словах на 100%