Український Монреаль
-
справку треба за який період часу? тобто якщо я в Україні не був більше 10 років то треба?
-
не пишіть фігні будь ласка штраф і ивзнання прав недійсними там звідки інфа про кримінальне провадження?
-
Друже, є один лише цікавий момент, що ті хто не оновить в ТЦК данні, отримає ймовірніше за усе кримінальне провадження😁 А з ним можна і про PR і про все інше забути. Так що так собі справи😃
-
Але в першу чергу найбільше це буде стосуватися тих хто не значиться в ТЦК узагалі, ймовірно за усе ..але це не 100%😃
-
Консультацію в будь якого юриста візьміть, і тоді дискутувати будемо🙃 Після вступу в силу нового закону, громадяни які не оновлять данні протягом 60 днів, будуть вважатися фактично ухилянтами. А далі всі витікаючі..😁
-
Police Clearance Certificates, also called certificates of non-criminal activity, must be obtained from the country of current residence and from each country in which the applicant has resided for more than six months since their 18th birthday.
-
Там питання строків всеж
-
Все всі в курсі, але ще немає просто судової практики😂 я впевнений у своїх словах на 100%
-
юристи ще самі не в курсі бо закон є а процедур немає
-
друк 10 центів за лист при наявності читацького квитка
-
можна, в відділеннях Сервіс Квебек, але не розраховуйте на це.. на днях був у відділенні на Декарі, принтер не працював, один з двох ксероксів також.. часто в них немає паперу, бо бажаючих багато..
-
назви і ціни напишіть.. в чаті 5500 чоловік
-
Українці, хтось може мене забрати на авто на цю лежачу демонстрацію? В мене є прапор Український 6 метрів!!! Я живу зараз в отелі "Terrass Royale"! Напишіть в приватні, будь ласка!!!! Я тільки місяц тут. Не знаю міста..(((
-
Добрий вечір, куплю квитки на концерт Бумбокс в кого э лишні або може в кого не виходить піти, пишіть в особисті 😊 Дякую