Український Монреаль
-
назви і ціни напишіть.. в чаті 5500 чоловік
-
Українці, хтось може мене забрати на авто на цю лежачу демонстрацію? В мене є прапор Український 6 метрів!!! Я живу зараз в отелі "Terrass Royale"! Напишіть в приватні, будь ласка!!!! Я тільки місяц тут. Не знаю міста..(((
-
Добрий вечір, куплю квитки на концерт Бумбокс в кого э лишні або може в кого не виходить піти, пишіть в особисті 😊 Дякую
-
На землі)
-
Це ніяк не повязано)))
-
Для мене це немає сенсу, бо там немає нікого руху я подавала на кілька різних магазинів і ніхто не відповів🤷♀️
-
Попередній збір на place d'armes, потрібно взяти карімат, на якому лежати (щоб не на землі ) і прапор.
-
Не вийде. Паспорт можна отримати тільки особисто, для цього ти проходиш біометрію. ( Відбиток пальця)
-
maps.app.goo.gl/uheYYSdmzzkodLu97
-
Там дуже мало продуктів, і ти платиш 7$ кожен раз. А в Marché Bon Acceuil, який я вам раніше рекомендував , безкоштовно 2 рази на місяць, і продуктів дуже багато, без машини або убер ти фізично не відвезеш це все додому.
-
ще раз повторюю не пишіть дичини (к мінімум поки не пошлетесь на норми закону які це регулюють) там закон без механізмів і процедур тому там не може бути чітких відповідей(ну якщо ви часом їх знайдете - норми в студію)
-
Я живу в іншому кінці міста)
-
Я прийду з сином і прапором 🇺🇦 Вважаю що треба цей фронт підтримувати тут!!!!! І дійсно нагадувати про НАС