Український Монреаль
-
Цікаво,де Батько бере таких ….адмінів ,зробили шухер на цілу групу,напали на людину,тільки за те що їм,не сподобалась ціна…жахливо…
-
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
Зараз ще баню можемо прописати.😂 В группіьзаборонена комерція без погодження. Якщо ти продаєш бу за туж сумму що взяв новий то це вже комерція. Тим більше якщо бу дорожче нового. Поки не забув - @lizzzett ще раз буде сода мейкер за 90 при ціні нового в 60-70 прописую баню без попередження. Набрид такий ресейл.
-
Дорожче від ринку. Тобто людина намагається не платити амортизацію зі своєї кишені.
-
Я теж вмію применшувати все що ви пишете
-
Та хай викине чим 5000 людей смикати
-
Та яка там комерція ,людина власний фен продає ……..
-
Є ціна - комерція, реклама. Безкоштовно віддають або ціна смішна - допомога, можна постити. Хочеш продати - kijiji, fb marketplace
-
Я і видаляю але якщо люди продовжують постити треба періодично показово пояснити що так не варто робити
-
На здоров’я
-
Дякуємо за пораду
-
Якщо несподобалось оголошення,то простіше його видалити,чим розводити срач …….
-
Одне оголошення і десять адмінів вчать людину ,як потрібно вести комерцію,ми живемо в вільній і демократичній країні,і я думаю що людина сама в праві,вирішувати яку ціну їй класти,тим більше ціна не є прихованою. На мою думку ви не маєте права вимагати знизити ціну. Це не правильної не законно.
-
Згідний з вами,але коли справді потрібні адміни ,вас зазвичай немає…..
-
Всім гарного дня ❤️❤️❤️
-
Сьогодні в вас немає свого життя…..
-
Дивно, це напевно співпадіння ,що сьогодні ви всі тут, як тут Одне оголошення—- і всі адміни це побачили і давай……