Український Монреаль
-
а ти зіба не до нджі відносишся?
-
На Monkland класний. Він новіший ніж на Van Horne
-
Я знаю. Мені взагалі той шмат «бенні фарм» подобається. У мене там сімейник у малого напроти в лікарні.
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка. З житла виселили, на інше очікуємо. Залишилися зовсім на вулиці. Десь по групам читала, не можу знайти посилання.що Є якаийсь готель де для Українців 50% знижка на 1 тиждень.
-
Увага! Шановні українці у випадку якщо у вас виникла ситуація: вас достроково виселяють з готелю або ви не можете знайти тимчасове житло. Hôtel Terrasse Royale пропонує спеціальну знижку 50% для наших співвітчизників, із можливістю проживання до 7 днів. Приїжджайте за адресою 5225 Côte-des-Neiges Rd, Montréal, QC H3T 1Y1 та реєструйтеся на ресепшн. terrasse-royale.com/ Поділіться цією інформацією, щоб допомогти іншим у потребі знайти тимчасовий притулок. Будьмо підтримкою один для одного у цей складний час. 🇺🇦💙💛
-
Вітаю, маю питання з зірочкою. Як ви переводите гроші на канадські картки, якщо знаходитеся в Україні.
-
Дякую вам велике 🙏
-
А чого видалили?) я просто переслав те що в чаті було, лол😄
-
У готелі?
-
Якщо питання в тому як перевести кошти з українського рахунку за кордон то не так все просто із-за обмежень. Тут більш-менш описана ситуація minfin.com.ua/ua/amp/2024/04/24/125566755/ Але той сервіс шо вони вкінці рекомендують ( рекламують) виглядає не дуже надійним. Але якщо (наважитись ) спробуєте обовʼязково поділіться з нами своїм досвідом. Я б шукав серед людей хто приїздив зняти 3к з метою повести їх в Україну, але цей потяг вже пішов.
-
Дякую!
-
Доброго ранку,шукаю барбера )