Український Монреаль
-
📌 Друзі MOISHA Company 4-5 травня знов вирушає у подорож по маршруту 📺 TV Show «Орел і Решка» 🪙 до Ніагарського Водоспаду Подивитись на масштабне диво прикрашене весняними фарбами🏔️ Температура буде +21😍 🔥У вартість включено: 1.🚖Подорож 2.🗽Супровід водія по всіх туристичних місцях. 3.🏨Готель у Ніагара Фолс 4.🥛Безкоштовна вода на протязі усієї подорожі. 5. 🏠Водій забирає усіх з дому та розвозить по домах. Перший день: - 7:00 ранку вирушаємо з Монреаля, щоб насолодитися красою канадської природи. - 15:00 - Торонто - ми відвідаємо з вами: 1. 🗼CN Tower висота 553м. (При бажанні можете піднятися на оглядовий майданчик) 2. 🛕 Відомий Будинок Ґудергем 3. 🌆 Площа Янг-Дандас (аналог Тайм Сквер) 4. 🏛️ старовинна Мерія Торонто 5. Центральна площа. 6..🎨 Алея Графіті у сердці Даун Тауна О 19:00 виїзд із Торонто до Ніагара Фолс 21:00 - Ніагарські Водоспади - 🏨 заселення у готель у центрі міста. 21:30 вирушаємо у яскравий світ нічного міста розваг подібного місту Лас-Вегас Ми побачимо: 💥 Нічний Ніагарський водоспад розмальований дивовижним світло-шоу 🎡 Парк розваг та атракціонів 🗽 Памятник Ніколі Тесла на тому самому місці де він працював. 🎰 Казіно світового рівня. Та інше…😎 Ночівля в Ніагарі Фоллс. 🛏️ Неділя 8:00: 🏜️ З ранку ви вже побачите зовсім інакший Ніагарський водоспад. 🌈 Бо в день і в ночі це абсолютно два різних видовища. ✨ В день ви зможете відвідати: 🏔️ Відомі тунелі у самого підніжжя водоспаду. ⛵️ Отримати дивовижні емоції від подорожі на кораблях до жерла водоспаду. 🎖️Десятки різноманітних крамничок із сувенірами. 🇺🇸 Та відвідати кордон провінції Онтаріо з Штатом Нью Йорк (США) 🏠 13:00 виїзд з Ніагара Фолс до дому. З повагою MOISHA Company🔮 www.facebook.com/profile.php?id=100091400647575&mibextid=LQQJ4d
-
Ось загальні ліміти
-
Оперції з вайзом це і є квазі кеш(так само як і палка і тд)
-
Якщо твій банк порушує закон то це не гут😂
-
Читай
-
Ти коли пробувала
-
Пропоную насувати резинотехнічних виробів через саппорт. Бо тут реально порушення пряме
-
Привіт) Щоб закрити свою кредитну картку, то можна в будь яке відділення банку звернутись, чи в саме то, де й відкривала?)
-
Доброго дня, не можу знайти точну інформацію, чи можна вказувати "Immigration Medical Exam" та "X-Ray CHEST" в податковій декларації? Десь пишуть що це не є медичною необхідністю. Ну і я так розумію що STM картку, якщо не самозайнятий, вписувати також не можна? Дякую за поради на перед :)
-
Кредитку наче так З дебітом складніше
-
Закривав Нацбанк. Дебетну в будь-якому відділенні.. кредитку - треба було дзвонити у мастеркард. Перше зайняло 5 хвилин, друге 40 хвилин
-
Ну що, є тут велошизікі? Треба вже починати кататися. Є думка на наступному уікенді прокатитися вже повноцінно. План приблизно такий: до Ока біч через Лаваль, далі містечко Ока, там паром (на сайті написано що вже працює) потім Водрьой, Иль Перо, Бейконсфілд, Дорваль Ласаль, фініш біля метро Ангріньон. Приблизно 110-120 км. Що цікавого: Ока біч (бажаючи можуть купатись чи сходити на пляж для натуристів), ліс ще без комах, затишни доріжки, після Ока більшість часу будемо їхати вдовж води, тому чарівни краєвиди гарантовани. Субота чи неділя, ще не знаю буду дивитись на погоду.