Український Монреаль
-
Привіт) Щоб закрити свою кредитну картку, то можна в будь яке відділення банку звернутись, чи в саме то, де й відкривала?)
-
Доброго дня, не можу знайти точну інформацію, чи можна вказувати "Immigration Medical Exam" та "X-Ray CHEST" в податковій декларації? Десь пишуть що це не є медичною необхідністю. Ну і я так розумію що STM картку, якщо не самозайнятий, вписувати також не можна? Дякую за поради на перед :)
-
Кредитку наче так З дебітом складніше
-
Закривав Нацбанк. Дебетну в будь-якому відділенні.. кредитку - треба було дзвонити у мастеркард. Перше зайняло 5 хвилин, друге 40 хвилин
-
Ну що, є тут велошизікі? Треба вже починати кататися. Є думка на наступному уікенді прокатитися вже повноцінно. План приблизно такий: до Ока біч через Лаваль, далі містечко Ока, там паром (на сайті написано що вже працює) потім Водрьой, Иль Перо, Бейконсфілд, Дорваль Ласаль, фініш біля метро Ангріньон. Приблизно 110-120 км. Що цікавого: Ока біч (бажаючи можуть купатись чи сходити на пляж для натуристів), ліс ще без комах, затишни доріжки, після Ока більшість часу будемо їхати вдовж води, тому чарівни краєвиди гарантовани. Субота чи неділя, ще не знаю буду дивитись на погоду.
-
Ох ну в даунтауні не впевнений Не баасив там такого
-
Але обережно - там є і аркади😂
-
В лавалі точно є . Funtropolis
-
Кілометрів 25😂