Український Монреаль
-
Дипломатична пошта раз на 3-4 місяці
-
😨😨😨
-
франсе не знаю, титри не знайшла. Що я знаю з реальності, це дуже поширена ситуація в маленьких містечках, коли сусіди звинувачують тих, хто залишився під окупацією, в колоборації. І роблять це навмисно, з довоєнної неприязні ще, оговорюють невинних. А деякі хто залишився, дуже часто по чужих сусідських закритих хатах мародерять, ворогу слугують. Це все є, але ніяк не поширена практика. Бо війна це що — спочатку бійня -вбивство, потім адреналін потребує гвалтування, потім мародерство, потім зрадництво, потім доноси. Вся історія людства це війна-гвалтування-мародерство, якщо звести до сухого залишку.
-
Особисто знала одного колоборанта, не за гроші потім служив рашистам, людина забезпечена була, а з люті та ненавісті до усього українського. Цю людину я знала багато років, такого не вилазило раніше, їв сало, посміхався, і рота нам не затикав через наше ШО. В 19-му заговорив. А потім в 22-му бігав від української поліції по усій країні, притулку шукав по знайомим. І нам дзвонив, а ми шо, а ми нічого - нас другу добу не могли з завалу виколупати. Досі дивуюся, як дзвінок пройшов. Як я тоді мріяла ту гадюку придушити. Сподіваюся, він потрапив під усі закони України. Все, вибачте, висказалася і більше ані слова на цю тему.
-
У Віль Марі вже пальми завезли 😁 який сніг
-
Спільното! А хтось нещодавно робив довіреності в консульстві? Як це зараз виглядає? Треба ловити слот?
-
Дякую!
-
Так. Слот. Документи по списку. Проект довірки бажано на флешці
-
Всім привіт, підскажіть будь ласка, в яких Saaq можна здавати тест на водіння українською?