Український Монреаль
-
Тіки що підстуспно 70 баксів забрала картка костко(((
-
Всім привіт. Підкажіть, карта Костко, чорна, оновлюється автоматично через рік?
-
Та я не проти продовження. Просто неочікуване списання з кредитки і я напряглась
-
в мене теж. Але я не пам1ятаю. Наче при реєстрації треба було кредитку вказувати. Хіба ні?
-
Так, Є таке) Потрібно за місяць писати листа до закінчення, щоб не знімали.
-
Те саме) 137. Головне питання чому з кредитки? Минулого разу платила кешем за карту
-
Хто може допомогти з роботою Обігала все Не хочуть брати без франсе Я можу працювати як і на кухні , так і на заводах Маю кімнату в Шамблі
-
Добрий день. Може, у чаті є представники IT? Напишіть будь-ласка до привату. Буду дуже вдячний, якщо Ви поділитеся порадою та досвідом. Хочу проконсультуватися щодо місцевого ринку та варіантів навчання у місцевих сіжепах. Можливо я теж зможу бути вам корисним. Дякую.
-
Ніхто з України найближчим часом не приїжджає?
-
Sunwing, air Canada
-
Порадьте будь-ласка тур.агенства або сайти, де можна придбати чи проконсультуватися про відпочинок. Цікавить Мексика, Домінікана, Куба
-
Ви його пропустили Він був тиждень тому
-
Не потрібно, автоматом все працює.
-
Підкажіть будьласка. А саму картку тепер потрібно в магазині перевипустити?
-
вітаю! підкажіть, будь ласка, чи можна отримуючи провінційну допомогу виїхати з канади на короткий термін?
-
Можна
-
дякую!
-
www.tripcentral.ca. www.selloffvacations.com/en/
-
Тут більшість представників IT як ви кажете приіхали сюди вже маючи досвід із-закінченим вузом....
-
Як зловити цей слот? Чекаю в черзі очікування вже 5 місяців Чула що є люди що допомагають зловити слот за певну суму, шукаю таких 😀
29 Jan 2023, 07:13
192865/238681
18 minutes ago