Український Монреаль
-
я спираюсь на факти
-
У вас знов перерва? Де такі гарні умови?
-
Так я і кажу ваше враження,а мої сенси вас ні цікавлять.у цьому різниця.ви вважаєте що знаєте мої краще за мене.
-
Купіть панетон, в італійському кварталі впевнена повно зараз , останнім часом ми всі на них сиділи ще в Україні
-
паски зпечені тут.. Вердан.. тут в чаті рекомендували паски, печені українцями: приєднуйтесь до групи, там вся інфа... телефон для замовлення.. спробував приєднатись.. відповів на три питання.. українською.. до групи не прийняли.. написав про це адмінам. реакції нуль.. які ще треба здійснити подвиги, щоб купити паску?
-
ну там є анкета перевірити данні підписати і скорегувати якщо треба і відправити
-
Я навіть не буду питати звʼязок🙈
-
там доказова база так грунтується просто приклад
-
оцінка группою людей в американьскій системи права це присяжні в європейській експерт
-
Колабораціонізм вже приєднався до нашої скромної дискусії?
-
Роблю картку мед страхування. Всі також отримували попередньо лист, де пишуть що ramq отримали мої доки та відпраблять картку пізніше. Чи треба на лист якось реагувати, якщо адрес не змінилась? Тут про якусь форму підтвердження пишуть
-
Експертиза -то є знання групою людей ?
-
Мʼяке і гаряче не одне і те саме. Але…вам видніше
-
Не полінувався зайти і сфоткати.. Не виправдовую!!! Просто ви вже разів п'ять не полінувались написати, що чорним по білому написано Зроблено в оркостані..
-
Вневнена вже їх повно, там магазин Мілано є, і повно італійських пекарень
-
Ось вимоги www.revenuquebec.ca/en/citizens/tax-credits/tax-credit-for-childcare-expenses/advance-payments/requirements/ Ми не підпадаємо
-
Авжеж 🙃
-
Це те щоб помісячно виплачували? Ні, тільки пр
-
це приклад доказової бази справ що грунтуються на словах або постах в інеті обвинуваченних просто приклад
-
maps.app.goo.gl/vUACRS2Ttz7Nd6eH8?g_st=ic
29 Jan 2023, 07:13
193155/237862
5 minutes ago