Український Монреаль
-
У нас просто велику частину платить роботодавець. Тут меншу
-
ось коли він матиме постійну адресу, тоді й змінить. а зараз буде Ваша адреса. ніякого порушення тут немає.
-
Вище ніж тут
-
Та не смішні взагалі якщо офіційно і все в білу
-
в Україні сплачують такі смішні податки, що просто нема чого повертати. і тут повертають тільки якщо у Вас мінімальні доходи. якщо заробляти нормально, то ти платишь всIм.
-
Не погоджусь. І CRA не погодиться дивлячісь в мої такси. Дохід за 100(неповний рік з березня) Повернення за 6.
-
Я в курсі, бізнесом 20 років займалася. Я говорила про те, що повернення податків тут, тільки якщо у Вас є мінімальний дохід. А якщо заробляти нормально – жодного повернення немає.
-
Українскою. Ми не порівнюємо бізнес. Бо бізнес зі списаннями тут теж можна дропнути до 10%
-
И кто в Украине в белую платит? Все платят единый налог и есв.
-
є версія, що якраз таки ті, хто заробляє непогано, платять толковим бухгалтерам за те, що ті правильно розпишуть їхні доходи у податковій декларації... 🤔
-
www.adresse.gouv.qc.ca/inscrire/FormulaireChangementAdresse.aspx?Etape=0&Lng=en
-
Так тут є єдиний сервіс для всього гавернменту провінційного зміни адреси
-
коли ваш знайомий знайде постійне місце проживання, ви у відділенні Канада Пост можете зробити переадресацію кореспонденції на його ім'я на нову адресу. А краще, повідомити про зміну адреси в ті організації, які шлють листи.. за цей час їх у нього не так і багато.. сервіс Квебек, банк, мед.карта..
-
Хз . Мені повернкли норм в цьому році.
-
не повірите робив сам саме щоб розібратись ну і фактично мої 100к то все ще середній класс аппер мід клас до 150 тисяч велс від 200 вважається
-
Привіт,підкажіть будь ласка через скільки часу вам прийшло повернення податків після подання всіх документів ?
-
Я працювала на роботодавця в білу, тільки я заплатила 25 тисяч за січень, лютий податку, це майже 1000 cad 🥲 , а ще ж роботодавець …
-
Місяць вже чекаю
-
Це якісь офіційні категорії, які на щось впливають ? Або ким вважається ?
-
Дякую🥲
29 Jan 2023, 07:13
193407/238858
10 minutes ago