Український Монреаль
-
Він вже знає що його годуватимуть
-
Дівчата,викладач йоги є тут?
-
Наш максимум це білки і заєць
-
А я навпаки ще ні разу їх не бачила , а дуже хочеться
-
😂😂😂
-
Як не вітер, так ракуни. На минулому тижні виходжу, а в мене на балконі сидит очима кліпає 🦝. Гарненький малий, шкода зганяти, але ж падлюка усі пакети розірвав і витягнув сміття. Годину його не чіпали, думала сам піде коли зрозуміє, що там нема нічого, але він був іншої думки. Виманили його ковбасою та під зад лопатою для снігу виганяли😅
-
Надіюсь мене не винесе
-
А я віконце привідкрила ,щоб свіже повітря зайшло😅
-
Піду збирати своє сміття по району
-
Який гарний легкий вітерець на дворі ☺️
-
🇨🇦*Канада випустила $500 мільйонів облігацій на підтримку України - їх викупили за день* “Учора уряд Канади успішно завершив випуск п’ятирічних облігацій “Суверенітет України” обсягом 500 млн дол. Отримані кошти допоможуть уряду України продовжити надавати важливі послуги українцям цієї зими, виплачуючи пенсії, закуповуючи пальне та відновлюючи енергетичну інфраструктуру”, - повідомили у міністерстві фінансів Канади. Очікується, що після перемовин із Україною отримані від продажу облігацій кошти будуть направлені на спеціальний рахунок МВФ, на який надходить більшість канадської фінансової допомоги Україні. Вказані облігації були випущені на ринок 29 листопада і розкуплені за добу.
-
Є такий
-
Краще вже WISE