Український Монреаль
-
Дивлячись з якої картки. Paysend можливо допоможе
-
RQ - Revenu Québec є департаментом уряду провінції Квебек, Канада, який: контролює збір прибуткового податку та податку на споживання, гарантуючи, що кожен сплачує справедливу частку фінансування державних послуг
-
Хоча дивлячись як федерали працюють я би нахуй їм не платила Пішли б вони до дупи
-
Так точно
-
Федеральний податок Провінційний податок ПДВ на нашому Податок якщо захворієте чи будете безробітним і отримаєте відшкодування від держави Пенсійний податок
-
Податки
-
www.youtube.com/watch?v=HYdZhsgkRS8 нічого не змінилось
-
Доброго вечора! Дуже гарна місцева сім’я бажає поділитись дитячими речами: одяг, взуття, дуже багато іграшок. Більшість речей для діток віком до 2 років, для дівчаток та хлопчиків. Якщо комусь цікаво, пишіть будь ласка у приватні повідомлення.
-
Підкажіть будь ласка що це відраховують з зарплати
-
Swift, wise
-
Доброго вечора, хтось шарить як перекинути гроші на українську картку?
-
Хто користується CIBC банком?
-
Тут канадців менше, ніж приїзжих з Алжиру, Лівана, Венесуели, Ірана і ще 50 країн 😂
-
Зі мною можна, я 4 місяці тут
-
Громадо, а чи є серед нас дитячі аніматори чи взагалі ведучі? Напишіть будь ласка в особисті)
-
Тут взагалі біженців немає, бо їдуть всі з Европи.
-
Друзі , підкажіть будь ласка може хтось може допомогти з переїздом, треба забрати ліжко з матрасом, може бути що і диван, якщо знайду) треба на пятницю
-
І шо ? Вони скажуть чекайте , все буде
-
Доброго вечера всім можливо ви заказувати запчастини для машини в канаді порадьте сайт
-
Треба дзвонити на гарячу лінію
29 Jan 2023, 07:13
19399/238306
18 minutes ago