Український Монреаль
-
Було б 2, навіть 3 години до Торонто, був би переповнений потяг.який би дурак літаком летів
-
а по суті все за торонто вже манітоба у туди тупо далеко ну і все ж вік жд має значення тут її будували для вантажів в першу чергу
-
ну то ви дойче баном не катлись мабудь те що на пепері 3 години в житті 8
-
немає таких потоків.. Японія і Китай вимушені будувати такі лінії.. там щоденний потік між сусідніми містами по 150.000+ паксів.. і там це окупається.. в Європі мережу починали будувати в більш заможні і спокійні роки.. наскільки я знаю, вона там або дотаційна, або неприбуткова.. між Нью-Йорком і Торонто, паспотік, може, і буде достатнім.. а до Монреалю.. хтозна.. має бути мінімум три пари поїздів на день..
-
може, пан мав на увазі доставку? в анекдоті, клопи тричі заносили той диван назад до квартири... )))
-
Доброго дня! 🌞 Шукаю людeй на віддaленy пpaцю 💼 Ніяких грошeй на перед ми нe беpeмo 🙅 Наш інтерес цe відсоток від вашого пpибyтку 💸 Напрям-Кpиптoвaлютa 💸 Гpaфік-Вільний ✅ Кoмy цікаво 🤔 Писати йому-@Mentorr_Leon
-
Це рос Ми в полт обл казали черпак
-
Христос Воскрес! І мені підкажіть будь ласка де можно посвятити пасочки сьогодні?