Український Монреаль
-
порадьте де краще авто купляти, бюджет 10к
-
Добре. Я скину Вам фото оголошення-летючки, щойно матиму. 😊
-
Хочете контакт українця-автодилера ?
-
Привіт всім, є люди які ставлять ставки на спорт або ставили??? Є тема як нормально можно заробити Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення
-
Доброї ночі,я звертаюся за допомогою,адже більше немає до кого звернутися. Потрібна Ваша допомога Я мав можливість жити безтурботним життям за кордоном, але повернувся до України та пішов добровольцем боронити нашу країну від ворога. Під час виконання бойового завдання отримав важкі травми був направлений до госпіталю, де ампутували ногу. Протягом трьох діб був без свідомості, лікарі безупинно боролись за життя . Дякувати Богу зараз знаходжуся при свідомості, за цей короткий термін переніс дві надскладні операції. Попереду чекає довготривале лікування та реабілітація. І на це потрібно чималі кошти. Попереду чекає ще одна операція.. ВАЖЛИВА КОЖНА ГРИВНЯ Не будьте байдужими! РАЗОМ - МИ СИЛА!!! Саме завдячуючи нашим ЗАХИСНИКАМ - ми з вами зустрічаємо новий день. Реквізити для збору: 5168180002058151
-
👽 ТЕРМІНОВО Шукаю житло ДЛЯ СІМЕЙНОЇ ПАРИ БЕЗ ДІТЕЙ, 3 1/2 або ГАРНУ СТУДІЮ. БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ ЗА НОМЕР РІЕЛТОРА АБО НОМЕР ЗНАЙОМИХ ХТО ЗДАЄ КВАРТИРУ.
-
Написала вам в особисте
-
Доброго вечора. Є кімната для дівчини на ліз трансвер. Даунтаун, одразу біля Guy Concordia. За деталями в приватні 🙂
-
ні. реальні пігулки (капсули).
-
Cbd oil
-
Якщо ви про олію то в будь якому SQDC
-
привіт. товариш в Онтаріо купив собі ліки з ганжубасом без вау-ефекту, знеболювальні. без рецепту. каже гарні. чи є в Монреалі або Лавалі такі магазини?
-
Це характерний запах для ската особливо прісноводного. Перед приготуванням ската потрібно вимочувати, з ним багато мороки і смак та консистенція на любителя
-
Ага саме воно.
-
він для спини брав. шукав саме без додаткових ефектів, бо за кермом.
-
Воно
-
отакі
-
Тоді хз. Але вони на основі CBD вірогідно. Я олією мігрені знеболюю. Хай кине склад що там. Якщо cbd то беріть олію і не партесь з капсулами(в мене підозра що там капсули типу риблячого жиру) Цбд теж наче буває в капсулах але рідина дешевша і зручніша.
-
дякую, до речі, за вашою порадою записався онлайн в клініку на прийом. назавтра. ще раз дякую.
-
Ну мімяць то ти загнув. Але тиждень то так.
29 Jan 2023, 07:13
194118/236148
3 minutes ago