Український Монреаль
-
Це через довбайобiв якi приïзджають сюди з iнших краïн, та громадян iнших краïн якi подалися на куает
-
Нічого крім цього немає
-
Там їх дві створюються. Одна віза друга ворк перміт
-
👀😳
-
Друзі, чи була у когось така ситуація при подачі на куает? Замість візи пише ворк перміт і вже більше 3 місяців після біометрії чекають на лист на відправку…
-
Повiр менi на слово, якщо дитина потiм попаде у перестрiлку в амнриканському гето - лiпше шоб вона стрiляла влучно
-
Не знаю😳
-
А у Вас передплата чи контракт? Бо контракт, знаю, можна оплатити через інтернет а от передплату, консультант сказав що ні. Але ж то якось по дурному, того уточнюю)
-
Кончені дебіли
-
У мене така фігня з чатром Треба їхати до їх офісу та платити Бо одного разу чоловік в пей добавив свою картку , це їх не влаштувало і вони чомусь зараз навіть мою картку приймати не хочуть
-
Ми Fido на їх сайті оплачуєм
-
Хтось робить штоллен цього року? Поділіться гарним рецептом ❤️
-
Ну ви і доброзичливий такий, таке хорошим не закінчується . Знайома розказувала нам про гето
-
Може хтось знає, в мене мобільний оператор fido (передплата). Я не можу сама собі тариф кожного місяця продовжити? Обов'язково іти в їх кіоск? І чи така система у всіх операторів?
-
І на термін придатності дивіться, бо за словом "акція" часом ховається або останній день придатності
-
Таке питання: шукаю няню на тиждень чи 2, на період зимових канікул (орієнтовно після 23 грудня до 9 січня) на повний робочий день. Може хтось має контакти? Або хоча б зорієнтуйте, скільки це задоволення коштує погодинно. Або ж може хтось захоче підзаробити. Дякую) P.S. влаштовуюсь на роботу, за тиждень буду знати на скільки днів потрібно і в який час. Район Ahuntsic, дитині майже 6 років, хлопчик
-
Акваріум ні. Самі тільки купили
-
Тільки сир слайсами не просіть , машинка клята
-
Marché Epicure (514) 904-0595 maps.app.goo.gl/UgthvgPCxeikWyt7A?g_st=ic
-
Доброго вечора Завтра їду в монреаль. можна дізнатися адреси магазинів або назви де можна купити гречку пшеничну кашу тощо Українські чи польські продукти я так розумію Дякую
29 Jan 2023, 07:13
19429/239710
7 minutes ago