Український Монреаль
-
ми бачимо, скільки українців виходили на протести.. одиниці.. це вже обговорювали не раз.. канадійці виходять, а десятки тисяч українців більше цікавить, де в Монреалі гарний кальян, кафе і ресторани.. ми це щодня бачимо в запитаннях у чаті..
-
І я тут кажу саме про публічне поширення. Самі юзайте якщо треба(я сенсу не бачу але я знаю англе). Але міслідіти інших і не попереджати про русню то свинство.
-
про церкву мова навіть йти не може..
-
Ну хз.на річницю було достатньо людей. А протести о 12 під консулатом орків малозмістовні як на мене. По перше мало хто може прийти. Бо робота,франсе і тд.
-
Росіянин з паспортому України і вихований всукраїні то ок як на мене. Тут кейс в вихованні і оточенні
-
Так а почалось це с курсів при руснявій протестантскій церкві.
-
Цікаво,а якщо громадянин України за національністю росіянин,то що тоді,а якщо громадянин Канади за національністю росіянин...
-
Хто дружить з рослинами? 🌴 Я не про канабіс.. 😁 Що конкретно можна висадити на балконі, що б заплело його зеленню? Хміль, плющ, якісь місцеві квіти?
-
От,є люди а є худоба, і національність немає значення,а то що нам зараз внушають думку,що ми маємо ненавидіти без розгляду всіх росіян,і навпаки не бачити наших злодіїв,які крадуть в такий важкий час,то хто злочинець?
-
Михайло, дослідіть детальніше питання «ху із ху?» Ви «руснею» називаєте українців, які допомагають українцям. Є приміщення, яке надається в оренду за символічну плату 1 раз на тиждень на пару годин, це приміщення при церкві, і чомусь канадцям, які приводять своїх дітей на клас балету в сусідній зал, або ще якимось квебекуа не заважає винаймати так само в оренду класи для своїх потреб в різні дні тижня, які до церкви навіть відношення не мають так само як і заняття французької. Зрозуміло, що у всіх поняття «українськість» різниться, як можна побачити з дискусії. Але Ваші твердження межують із наклепом.
-
У мене рожева мрія то горщіки з газонною травою але слідкувати ніколи.
-
А я що кажу що наші святі? Але поки нема часу розибратись чи існують нормальні росіяни. Я знаю небагатьох. Бо навіть на перший погляд «нормальні» фанати навального йдуть за бабло чи під страхом буцигарні і дохнуть самі забираючі наших. Це факт. Подобається це вам чи ні.
-
Якби церква була но руснява фіг із ним. А так всеж виглядає якиінфлюенс і «мір дружба сагис» Це не наклеп. Міслід це якраз не казати що це проходить в приміщенні руснявої церкви.