Український Монреаль
-
Ви трохи забуваєте що це впринципі кейс українців. Гетьманщина була такою. Унр. Упа. Друг царство небесно мабудь історію погано вчив. Це у нас в крові. Добре це чи погано.
-
Так міслід
-
Але як раз розрізненність робить нас європейцями. Бо це одвічна чвара індивідуалізму проти коллективізму.
-
http://russianqc.adventistchurch.org/
-
Ну ми можимо казати що траблів нема між собою але вони є. І були і будуть. Захід проти сходу. Російськомовні проти україномовних і проти суржикомовних. І тд. Але цеинормально для політичного і повсякденного диття будь ікої країні і ніколи не було траблом. Як на політичному табло є радикально ліві і радикально праві.
-
Ну я кажу саме за цей кейс. Бо їх курси рекомендували як і організацю лелека(адреса якої сам етам де я вказав)
-
Штати такі сімі. Північ і південь.
-
Ну то побісне від советів,а поляків ніякий чорт не візьме, такої поліфонііі як у нас ніде немає, але я не про то,я про фальшивість
-
І в канаді це є. Торонто проти Кєбєку і проти прерій. І тільки піввніч рже з цього
-
Полякі і німці монолітні? Оце насмішили. Скажіть це німцям з екс гдр протии фрг які досі не знають хто більші німці😂
-
Але наша російськомовна влада,підняла меседж,чому не держпвною, коли для самих російська рідна,цей парад лицемірства годі витримати,от чому поляки монолітні, німці,чехи,а у нас одне до лісу друге до бісу