Український Монреаль
-
Таке питання: шукаю няню на тиждень чи 2, на період зимових канікул (орієнтовно після 23 грудня до 9 січня) на повний робочий день. Може хтось має контакти? Або хоча б зорієнтуйте, скільки це задоволення коштує погодинно. Або ж може хтось захоче підзаробити. Дякую) P.S. влаштовуюсь на роботу, за тиждень буду знати на скільки днів потрібно і в який час. Район Ahuntsic, дитині майже 6 років, хлопчик
-
Акваріум ні. Самі тільки купили
-
Доброго вечора Завтра їду в монреаль. можна дізнатися адреси магазинів або назви де можна купити гречку пшеничну кашу тощо Українські чи польські продукти я так розумію Дякую
-
Якщо хтось хоче золоті рибкі віддаєм. Пишіть в особисті. 3 шт
-
доброї ночі що можете порадити проти кашелю та нежеті щось для інгаляції (масло евкаліпту чи щось таке) та каплі для носу
-
Мабуть просто і вашій школі немає такого сервісу. Це залежить від школи і її бажання залучити контракт з фірмою, яка буде доставляти ланчі. В школі моєї середньої дочки є така послуга, десь 100$ на місяць, але ми не користуємось, бо якесь незвичне все ж для неї меню. Та й дочка каже, що дуже багато дітей просто викидають цю їжу, бо несмачно. Та і я дуже прискіплива в плані їжі, яка не готується вдома. Мені дуже важливо обирати і бачити, з яких продуктів приготована їжа для моїх дітей. Але це вже мої заморочки😁
-
В багатьох школах є сервіс traiteur, тобто готові ланчі привозять до школи. Але це за додаткові $
-
Не дуже впевнена, що правильно зрозуміла ваш запит, але ми тут 12 років, тож певне враження є, тож якщо хочете,можете написати мені
-
Якщо це про Квебек, то тут одна офіційна мова-французька.
-
В школі куди ходить мій брат є їдальня, можна замовити обіди для дитини десь за 200$ на скільки пам‘ятаю, також є різні варіанти меню на вибір, воно досить різноманітне. Брат носить свою їжу в школу, тому не знаю наскільки хороша/погана їжа в столовій