Український Монреаль
-
А для дорослих щось є? В якій бібліотеці? Бо я шукала на Фонтейн і в Гранд Бібліотек, але щось без успіху
-
www.amazon.ca/Books-Ukrainian/s?rh=n%3A916520%2Cp_n_feature_nine_browse-bin%3A5499178011
-
www.amazon.ca/s?k=%D0%BB%D0%B5%D1%81%D1%8F+%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%BA%D0%B0&crid=2JM8MSBVDZ0II&sprefix=%D0%9B%D0%B5%D1%81%D1%8F+%2Caps%2C153&ref=nb_sb_ss_ts-doa-p_1_5
-
В бібліотеках є точно. Дитячі брали неодноразово
-
За дорослих не скажу точно. Читаю на англе . Але в гран бібліотек щось було - вони недавно український куток зробили наче) там ще й ігри на свіч є що плюс😂
-
Плющ. Але виноград краще))
-
Привіт, дівчата! Кому потрібні гель лаки, бази, бази power і strong, топи без липкого шару, тверді гелі, гелі желе, знежирювачі, ремувери для кутикул, хороші пензлики для будь-яких завдань. Є ще 3 коробочки війок, і гіпоалергенний клей. Пишіть в директ по всім питанням☺️ Гарного вечора:)
-
Та не шукаємо ми! Гарним людям гарні самі трапляються 😉
-
Ой Михайло… Ви ж розумна людина! На такі важливі речі не маєте часу! А на срач у чаті маєте…
-
Я не потягну читати те, що люблю, англійською 😒 ну і приємно іноді прям зануритися саме в українську книжку. Я от нещодавно почала читати Білий попіл, прекрасний твір, я в захваті 🥰
-
Буде навіть гірше. Більшість повернеться до України за своїм майном. Ось тоді й почнуться розбірки, хто захищав країну у важкий час, а хто втік та перечікував у безпеці.
-
Добре вам, бо у нас в Ірпені видать забагато поганих людей було.. а на сході взагалі так поголовно, почистили ваші гарні росіяни
-
Вам не набридло?
-
Цілий день срач.
-
ахаххахаах важливі речі це по вашому-шукати хорошіх рускіх???
-
З обіду ж бачите що сенсу нема
-
Ви правда вірите що когось переконаєте?
-
та це вата,а не чат походу
-
В бібліотеках Grand bibliothèque de BAnQ, і тут є бібліотека ( тільки в неділю працює.. давно була, можливо щось змінилося) Ukrainian National Federation of Quebec Address 405 Fairmount W Montreal, QC H2V 2G5, Canada
-
Яка сума?
29 Jan 2023, 07:13
194432/239023
3 minutes ago