Український Монреаль
-
Навіть якщо я не можу перемогти, точно пере взуватися не буду. Для мене це ті самі німці, що і для моїх прадідів, пройдуть покоління, покояння, щоб я мала до них нормальне відношення і не згадувала з ненавистю
-
Перше, що знайшла. Якщо це якось порушую правила групи, просто видаліть. Самі попросили)) youtu.be/WP5rkGyAO_Q?si=BAkWG2l8_SNNB59w
-
Нащо це вказувати? Типу це якась особливість?
-
я нікого не захищаю, я повторю вам ще раз я сказала, що не всі російські люди погані і мають померти, чи можна це зрозуміти? ось і все, дякую, не потрібно повторювати одне й те саме
-
Так як же ви не чекали? Це ж ви їх захищаєте тут
-
скажіть а у вас часом не було чату про канаду?
-
вважаєте, що тільки Харків проросійський (хоча за всі свої роки життя я не чекала ніякого російського світу, як і всі мої адекватні знайомі) і в якомусь іншому місті немає тих ждунів?)
-
думаєте, що тільки у Харкові так?)
-
Ну тут я посперечаюсь. Є ж мразота що корегує чи наводить.
-
Мені просто цікаво це ті хто був під ракетами чи чув про них
-
хочете в особистих повідомленнях поспілкуватися, щоб не забруднювати чат? можете написати мені, я вам з радістю відповім на всі ваші запитання
-
Але ждунів там більше. І декого навіть ракети погано лікують від русофільства.
-
Елізабет з Харькова, мабуть, впала зі стула)) Навіщо Ви нав'язуєте свої стереотипи на всіх українців? Більшість тих, хто любить росіян, вже давно виїхали до росії. Ви своїми наративами ображаєте і без того постраждалих людей.
-
Не вони, а такі люди як ви!! Бо там є повно адекватних, ви особисто скільки застали війни???
-
Еее я теж зі сходу якщо що😂
-
Польською і вірменською
-
так, саме через східні міста, які ближче всього до кордону, саме вони у всьому і винні, якщо вам так зручно і простіше жити)
-
Просто чийсь триндьож.
-
Суперечка між двома особами
-
Будь ласка, саме тому і війна, бо ще досі для східних регіонів вони хороші.
29 Jan 2023, 07:13
194688/236480
about 4 hours ago