Український Монреаль
-
Він такий класний 😍
-
Зацікавили)
-
Всім привіт! Приймаю замовлення на домашній зефір🍓🍎 У складі тільки натуральні продукти, без барвників, можна також діткам. Чудовий подарунок до дня матері 🌷 Для замовлення пишіть в приватні повідомлення🫶🏼
-
До нас нявчав коли дощ був просився посушитись
-
Ну це навіть чарівно ☺️ до мене колись сусідський кіт ходив як до себе додому, через вікно
-
Та вони взагалі тут почуваються так ніби це ми в них хати орендуємо 😂 такі, е, псс, це мій дім, а ну відкривай. Добре що в них лапки і вони не можуть самі двері відкрити
-
Я спочатку не зрозуміла, а потім яяяяяк зрозуміла 😂😂 дякую, сміялася хвилини дві
-
Добрий вечiр! скажіть будь ласка у когось була проблема з scotia bank( з додатком), у мене додаток не відкривається ..гарячі лінії французькою або англійською мовами .а в банку сказали тільки дзвонити.може хтось консультанта знає, хто розмовляє українською і зможе пояснити .у чому проблема.так як сама не впораюся . Головне картою все оплачую.і фінансова приходила сюди.а ось коли що приходить для цього додаток не відкривається .
-
Ви напевно математик? Ваша відповідь чітка, але не корисна) (не ображайтеся це з анекдоту)
-
Коп у відставці
-
Світло блимає)
-
Це у сусіда балкон
-
Хто знає шо це?
-
Дайте більше опису: що робите і який результат
-
Пробували на іншому телефоні відкрити або через компʼютерний браузер?
-
Курва бобер паті в хаті
-
Може)
-
То поляки вітаються тоді 😉
-
Вчора такого не було
-
Думаю може це щось типу від комах…
29 Jan 2023, 07:13
194903/236364