Український Монреаль
-
🌷Гарна новина! MOISHA Company 11,12,18,19 травня їде до столиці Канади - Оттави на щорічний 71-ший Фестиваль Тюльпанів 🌷 ☝🏻Але спочатку факти: 1. 👑 У 1943 році в Оттавській міській лікарні народилася принцеса Маргріт, сестра принцеси Беатрікс, колишньої королеви Нідерландів. Для того, щоб принцеса могла успадкувати нідерландське підданство, лікарня була тимчасово оголошена міжнародною зоною. 2. 🇳🇱 У 1945 році королівська сім'я Нідерландів відправила в Оттаву 100 тис. цибулин тюльпанів в знак подяки канадському народу, який дав притулок сім'ї під час окупації. 3. 🌷 Це найбільший з тюльпанових фестивалів світу: кількість висаджених квітів сягає понад 1 млн Що ви побачите з MOISHA Company: 1. 💐 Фестиваль Тюльпанів 2. 🏰 Парламент Канади 3. 🇨🇦 Корпус Ланжевена 4. 🏛️ Будівлю Конфедерації 5. 🚢 Канал Рідо (ЮНЕСКО) 6. 🥨 Ринок By Ward 7. ⛩️ Chinatown 8. 🍒 Музей Холодної Війни та справжній бункер Керівництва Канада від Ядерної війни. 🔥У вартість включено: 1. 🚖Подорож 2.🗽Супровід водія по всіх туристичних місцях. 3. 🥛Безкоштовна вода на протязі усієї подорожі. 4. 🏠Водій забирає усіх з дому та розвозить по домах. З повагою MOISHA Company🔮 www.facebook.com/profile.php?id=100091400647575&mibextid=LQQJ4d
-
Можливо вас десь загубили
-
Вони вже форму змінили
-
Потрібно перезаписатися
-
Не маю в кого спитати
-
В мене вже всі по закінчували
-
Я можу свої порекомендувати
-
Ніяк окрім знайомих у яких ви спитаєте скільки вони чекали
-
Зараз можно Реально рекомендую перезаписатися
-
А як зрозуміти, що в школу не велика черга?
-
Коли ми реєструвалися взагалі не можливо було обирати школу
-
Я чекала двічи по 4 місяці Двійяи переносила Рекомендую змінити бажану школу
-
Ще э школа у яку ходять декілька моїх друзів і вона їм ну дуже подобається Але черга майже пів року 🥲 Найближча до метро university de Montreal
-
є взагалі такі люди, які через 2-3 місяці потрапили до школи. або може починали з неповного дня, а потім змогли перевестися в іншу на повний
-
Я зараз теж перезаписалась..не знаю . В цю найближчу до мене. Сказали ,що у червнi можно Frontenac метро там одна ..
-
З першого червня здаю квартиру студію , локація Madison Av . 1060$ , можно без кредит скора)
-
Чекаю 6 місяців.
-
Це в монреаль?
-
Батько за місяць потрапив. Але парт тацм на вихідні
-
Бери коли дають і біжи
29 Jan 2023, 07:13
3 minutes ago