Український Монреаль
-
Привіт! Є робота в ресторані .Позиція - busboy. З 7 вечора до 3 ночі в центрі. 2-4 дні на тиждень, 20 доларів на годину після податків. Потрібна англійська Б1 хочаб. Кого цікавить завтра можна прийти і вже починати працювати. Напишіть мені дам контакти
-
Ну давайте ми не будемо одразу обсирати всю націю і казати про "реалії наших людей". Я, наприклад, вперше побачила інформацію про цю подію два дні тому. В мене були важливі справи, так, і я вже не могла їх відмінити. І, якщо що, я не пам'ятаю про те, що 9 травня у кончених загострення, для мене це просто день. Коли була річниця війни, українців була купа. Нам не байдуже. Не розганяйте зраду. Це проблема інформування і планування, а не поганих всіх навколо.
-
Я маю на увазі, українцям можна було офіційно виходити? Ті ж йшли з руськими прапорами як ми 24го , їх охороняли
-
Вибачте, а в групі був анонс маршу? Я дізнався про це з вашого поста. А по друге питання людям у кого є пр. Неузгоджені марші дозволені в Квебеці/Канаді? P.S: 24 лютого коли ми ходили то жодного руського з флагом не було…. Чому? Вони боялись, чи руські які тут давно живуть і знають що не можна виходити без узгодження?
-
Українське зібрання було узгоджено з містом?
-
Мають-мають🤘🏻
-
Свято сьогодні…
-
Це ви про кого? Детальніше
-
Підкажіть, будь ласка, як записатися на онлайн-тест Les valeurs démocratiques et valeurs québécoises на платформі Moodle? Чи краще пройти сесію Objectif intégration? Немає часу ходити 2 тижні щовечора або тиждень кожного дня. Хочу спробувати спочатку онлайн
-
Привіт в Монреалі на підселення)потрібна людина )